sex hikaye

márkameggy kerestetik

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. augusztus 14. kedd, 11:44

rendezés  


egy oldalon
4-1  /  4


 
2001. augusztus 15. szerda, 11:26 4. | filmhu
Nyomozó nincs sehol ??
 
2001. augusztus 15. szerda, 11:25 3. | filmhu
Bocsi kedves megfáradt filmbarat, a hangnem, meg a topic/máshol lévő hozzászólások(förmedvényeim) nem a magadfajta filmértőkre vonatkozott, hanem a film.hu rühes bandájára, mert abszolútte nem oly színvonalask, becsületesek és korrektek mint amilyennek mutatjáj magukat.
Ha a jelenlétem zavar, akkor azt tanácsolom, hogy azt ne vedd bántásnak/magadra, ne válaszolj rájuk. Hidd el értelmes véleményedet soh nem fogom macerálni. =-re ennyi...
 
2001. augusztus 14. kedd, 13:17 2. | filmhu
Tisztelt hölgyem/uram!
Körülbelül egy éve találtam rá az interneten böngészve a magyar film honlapjára. Én szakmán kívüliként, de a magyar film régi és elkötelezett híveként nagyon örültem annak, hogy létezik ez a honlap. Én magam nem vagzok fórumozós típus, most mégis meg kell syólalnom, mert ezelőtt egy-két hónappal itt, ezen a helyen olyan diskurzus vette kezdetét, amely, megítélésem szerint, méltatlan ennek a site-nak a színvonalához. Akkoriban jelentek meg más és más álneveken nézetem szerint minősíthetetlen hozzászólások, amelyekkel semmilyen tekintetben nem lehet azonosulni. Amennyiben érdekli Önöket egy "mezei" filmbarát véleménye, akár a külső fórumozók, akár a szerkesztőség részéről, kérem, próbálják meg moderálni magukat és érdemi, izgalmas, fontos, közérdekű dolgokról, ügyekről, jelenségekről értekezzenek, úgy, mint korábban. Tisztelettel és köszönettel.
 
2001. augusztus 14. kedd, 11:44 1. | filmhu
Moderátorkám! Hiába szeded le a topicjaimat/hozzászólásaimat úgyis pár gombnyomás és vissza lesznek téve !
Baromarcú

nka emblema 2012