sex hikaye

A legviccesebb filmek

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2002. május 5. vasárnap, 23:41

rendezés  


egy oldalon
4-1  /  4


 
2002. május 8. szerda, 13:26 4. | filmhu
És mit szóltok ahhoz, hogy:
Annie Hall, Álombrigád, Tűz van, babám!, Navigátor, Csupasz pisztoly 33 1/3, Modern idők, Olaszok hihetelen kalandjai Leningrádban, Kaurusmakik...
 
2002. május 7. kedd, 09:39 3. | filmhu
Ford Fairlane kalandjai Nagy Feró hangjával, és tényleg a Picasso kalandjai az nagyon tutkó. De a leglegleg: Idétlen időkig.
 
2002. május 6. hétfő, 12:50 2. | filmhu
Kurva jó kérdés. Nekem olyanok jutnak eszembe, hogy Picasso kalandjai, Gyalog-galopp, Férfiak póráz nélkül, Magas szőke férfi-k, meg valami durva egyszavas horrorparóia... De még gondolkodok.
 
2002. május 5. vasárnap, 23:41 1. | filmhu
Nemrég láttam moziban - aztán a tévé is leadta - az Hulot úr nyaral c. filmet. (Nagyon jó, ajánlom mindenkinek!) De elgondolkodtam azon, hogy noha talán ez az egyik legjobb filmkomédia, mégsem neveti végig az ember. És aztán próbáltam felidézni, melyek voltak azok a filmek, amelyeket végignevettem. Nem nagyon találtam ilyet.
Tehát a kérdésem az: melyek szerintetek a legjobb filmvígjátékok? Mikre emlékeztek úgy, hogy azt végigröhögtétek? Van egyáltalán ilyen? Persze nem filmtörténeti jelentőségű műveket várok itt. Emlékszem annak idején mennyire tetszett nekem az Éretlenek, vagy a Top secret.
Én sajnos kevés ilyen filmet tudok írni. Talán Az élet értelme a Monty Pythonéktól olyan film, aminek bármelyik jelenetén tudok nevetni, és még egy régi Peter Sellers film, az Estély habfürdővel jutott eszembe. És hogy magyart is mondjak: A Hyppolit, a lakáj örök klasszikus marad a nevettetésben.

nka emblema 2012