sex hikaye

eperjes károly tényleg bolond

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. december 11. kedd, 16:59

rendezés  


egy oldalon
18-1  /  18


 
2002. február 20. szerda, 17:26 18. | filmhu
Szűrjük csak a mocskolódást, így lesz ez rendben. Egyébként is a topikkal van itt a legfőbb gond: a Mephisto óta tudjuk, mi lesz az ilyen - egyébként igen képességes - aktorokból. Akkor meg minek írni róla? Róluk? Luxus ez.
 
2001. december 17. hétfő, 12:25 17. | filmhu
kedves-szponzor,
tetszik neked vagy sem, a bennünk élő tarkopasz cenzor, akit ideidéztél a szubkulturális félmúltunkból, nem engedheti meg, hogy ti, álnevesek, a filmhu által nagyrabecsült vagy, megengedjük, érdemtelennek tartott közéleti figurákat, filmszakmai szereplőket mocskoljatok, hogy lezsidózzátok, lebuzizzátok őket, hogy golyót kívánjatok a fejükbe, és így tovább.
Fórumunk -- amelyet, különben, a szerkesztőség moderál -- jelen állapotában mindösszesen azt tehetjük, hogy, a lehető legkörültekintőbben elválasztva a szart a májtól, kiszedjük topikjainkból a salakot, és megpróbálunk apellálni a józan ítélőképességünkre, ítélőképességetekre.
Tudjuk, az eltökélteket semmi nem tántorítja el, mindenestre jóelőre figyelmeztetjük az érintetteket és érdekelteket, hogy a szemlére megújuló új-filmhu fóruma regisztráció-köteles lesz.
...
Annyi minden dolog van, annyi minden történik, szerintünk volna miről beszélgetni.
Legjobbakat: Csejdy András
 
2001. december 17. hétfő, 11:25 16. | filmhu
mér a Te agyadban nem ül kopasz cenzor csak a Csejdyjében?
 
2001. december 15. szombat, 19:54 15. | filmhu
A francba! Pontlemaradtam azokről az"alpári és fenyegető" hozzászólásokról! Mik voltak, olyan kíváncsi vagyok?! Írjatok má még, légyszi!
 
2001. december 14. péntek, 15:22 14. | filmhu
Kedves hozzászólók!

A topikban eluralkodott alpári és fenyegető hozzászólásokat eltávolítottuk, és ezúton kérünk titeket újfent, hogy a jövőben se írjatok hasonló hangnemben, mert azok is törlésre kerülnek.

Üdv,
filmhu
 
2001. december 14. péntek, 09:14 13. | filmhu
Lesz a Karcsi meg funkcionarius a leendö Filmközpontban. Figyelmezzetek a szavamra.
 
2001. december 13. csütörtök, 15:37 12. | filmhu
Es honnan jön majd a golyo?
 
2001. december 13. csütörtök, 14:53 11. | filmhu

ja-ja-ja!
 
2001. december 12. szerda, 13:49 10. | filmhu
Úgy tűnik, hogy Szamóca teljes mértékben azonosult a szerepével. ő már egy életre Hídemberré lett, s ha így folytatja valószínűleg ő is a sárgaházban végzi.
 
2001. december 12. szerda, 12:26 9. | filmhu
Meglehet :)
Végtelenül ostoba és szerencsétlen dolognak tartom, hogy ki akarják játszani ezeket a történelmi alakokat egymás ellen. Ez egy primitív kortárs Fidesz logika, hogy muszáj ellenséget gyártani, mert anélkül nincs feszkó, hergelés, figyelemelterelő indulat stb. Csak azt nem veszik észre ezek a forradalmárból lett ifjú konzervatívok, hogy ezek az egykori nagyformátumú alakok, ha nagyon sok mindenben nem is értettek egyet, vitatkoztak egymással, a köz érdeke mindig fontosabb volt nekik a pillanatnyi népszerűségnél, magatartásuk következetes volt, elveikhez mindvégig hűek maradtak, és az adott pillanatokban együttműködtek. Volna tőlük mit tanulni.
Ez a „gyűlölet a gyűlöletért” rulett viszont nem visz sehova, zsákutca, csak a levegőt és a közbeszédet mérgezi fölöslegesen és értelmetlenül.
 
2001. december 12. szerda, 12:01 8. | filmhu
vagy ezentúl "eperjes károly azt üzente" lesz?
 
2001. december 12. szerda, 11:51 7. | filmhu
Na ja, csak ez most egy nagyon elkeffintett téma. Nem hiszem, hogy könnyű lenne behergelni az embereket Kossuth ellen. Mert akkor automatikusan jönnie kellene Petőfinek is, na meg Gábor Áronnak, az Aradon kivégzett vértanuknak stb. Éppen félrenyelhettek, amikor ezt kiötlötték a Happy Endben.
Lehet, hogy jövőre elmarad márc. 15. és az énekeskönyvből kihúzzák az "Esik eső karikára" és a "Kossuth Lajos azt üzente" c. hazaáruló fércműveket?
 
2001. december 12. szerda, 11:32 6. | filmhu
az a baj, hogy használ neki...

ezáltal ő lett/lesz a fidesz kultúrszócsöve, nem köti meg semmi mint egy politikust, kimondhat bármit következmények nélkül, és a sok naív kisnyugdíjas pedig beszopja, hogy milyen igaza is van...
 
2001. december 12. szerda, 11:27 5. | filmhu
Súlyos szereptévesztés, mint már annyiszor. Politikusaink dribliző focisták, bodicsekelő jobbhátvédek, színészeink pedig avétos Révai szerepet próbálgatnak, és történész babérokra aspirálnak. Közéleti nonszensz és skizofrénia, hogyha az egyik párt címerállatnak kiválaszt egy jó régen meghalt nagy magyart, akkor a másik nekiáll teli tüdőből lefikázni. Tiszta hagymáz!! Mintha legalábbis hokicsapatokról, vagy farmermárkákról lenne szó. Minek ez?
Én nagyon kedvelem az Eperjest mint színészt, de ez a politikai prostitúció, amibe hagyja magát beleprovokálni, egy nagyon buta dolog. Ha egy kis esze van, rájön, hogy ez a manipulált politikai hőzöngés a legkevésbé sem használ neki.
 
2001. december 12. szerda, 10:54 4. | filmhu
ezek szerint jól választottam :-)
 
2001. december 11. kedd, 18:18 3. | filmhu
szep halal:)
 
2001. december 11. kedd, 17:00 2. | filmhu
no comment, just diliház...
 
2001. december 11. kedd, 16:59 1. | filmhu
Eperjes szíve szerint elvitetné Kossuth szobrát a Hősök teréről

A házelnökkel osztotta meg sérelmét Széchenyi alakítója


Méltatlanul áll a Hősök terén Kossuth Lajos szobra - mondta egy televíziós műsorban Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész. Szerinte a kossuthi eszmeiség alapozta meg a trianoni logikát.

A színművész korábban több helyen is hangot adott Kossuthtal szembeni elllenszenvének. Széchenyi és Kossuth viszonyát egy párhuzammal igyekezett szemléltetni, miszerint a magyar történelemben periodikusan visszatérnek a két oldal vezéralakjai. Ahogy ezer éve volt Szent István és Koppány, ugyanúgy az ezernyolcszázas években volt Széchenyi és Kossuth. Mint ahogy a múlt század ötvenes éveiben volt Mindszenty és Rákosi...

Kossuthtal kapcsolatos nézeteiről legutóbb egy tévéműsorban beszélt a Hídember című film főszerepét alakító művész. Az Index beszámolt arról, hogy televíziós sorozatot indított útjára Áder János, az Országgyűlés elnöke, Beszédes esték címmel. A házelnök első alkalommal Eperjes Károly színművésszel készített interjút, mégpedig választókörzetének központjában, Csornán. - Többek között a kossuthi eszmeiség alapozta meg a trianoni logikát is - mutatott rá a műsorban ellenszenve egyik sarokpontjára a színművész.

Eperjes az Indexnek azt mondta, hogy nem kívánja tovább ragozni ezzel kapcsolatos kijelentéseit, és nem szeretné, ha erről bármilyen médiában több elhangzana. - Ez csak magánvélemény, és nem az én dolgom, hogy lépéseket tegyek a szobor ügyében - válaszolta arra a kérdésre, hogy tesz-e gyakorlati lépéseket sérelme kapcsán.

Mint mondta, nem ítéli el Kossuthot, bár nem szívesen követné az ő útját. Nagy fájdalma, hogy a Hősök terén bekerült a nagy államférfiak sorába. - Van, aki a francia forradalmat az újkor vívmányának tartja, szerintem inkább az emberiség egyik szégyene - mondta Eperjes, aki szívesen tenné Széchenyit "a nemzetre tett jó hatása miatt" Kossuth helyére. - Kossuth inkább amolyan vérmagyar volt: nem a szív és az ész harmóniája alapján ítélkezett, döntött. Jellemző az is, hogy disszidált a felelősség elől.

nka emblema 2012