sex hikaye

Menzel a Bárkában: elcseszett este

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2002. április 12. péntek, 13:22

rendezés  


egy oldalon
2-1  /  2


 
2002. április 12. péntek, 14:00 2. | filmhu
a két srác bizony nem egy verbálzsonglőr, de hát nem is ezért szeretjük őket, viszont ezért abszurd moderátori szerepet adni neki, ami még rosszabb, hogy ők ezt el is vállalják
 
2002. április 12. péntek, 13:22 1. | filmhu
Helló,

csak pillanatyi dühömet és csalódásomat fejezem ki: tegnap a Bárkában Jirí Menzelt látta vendégül két ifjú magyar titán, Pálfy György, és Hajdu Szabolcs. A kb. másfél órás beszélgetés legalábbis kínos volt, összeségében pedig kudarc. Az ember azt hinné, ha egy élő legendát a kezei közé kap két ifjú filmes, akkor - miután észhez térnek a megtiszteltetés okozta ájulatból - mident elkövetnek, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a lehetőségből.

Nos erről szó se volt.

A két ifjú egyszerűen nem készült föl, rögtönöztek, aminek az eredménye egy csapongó beszélgetés, kinlódás, Menzel válaszai után gyakran kínos csönd. Ezután egymásra nézve, apró fejmozdulatokkal egymást nógatva nézett egymásra Szabolcs és Gyuri, hogy "ugyan kérdezz má' valamit, én most nem tudok". Az igazságoz az is hozzátartoztik, hogy az esetek többségében Pálfy szakította meg a csöndet. Hajdu viszont arra se vette a fáradságot, hogy Menzelre nézzen, akár kérdezett, akár a választ halgatta, inább csak maga elé nézett.
Huh. Még szerencse, hogy cseh kollégájuk próbált sokat beszélni, amivel jó sok idő ment el, lévén, hogy tolmácsoli is kellett.

Na ennyi. Nagyon kellemetlen volt. A legjobb szó talán az, hogy a két ifjú ötletszerűen kérdezett. Hosszú, kínos csöndek után.

De miért kellett elvállalni?
És, ha már igen, akkor miért nem bírtak fél órát szánni vagy tíz épkézláb kérdés összeírására?

nka emblema 2012