sex hikaye

Súlytalanság

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2003. február 1. szombat, 18:43

rendezés  


egy oldalon
4-1  /  4


 
2003. február 3. hétfő, 12:59 4. | filmhu

Hm, hm. A szemle hivatalos site-ja, de gondolom, nem a hivatalos véleménye. Az majd lesz a zsűrinek, akiket nem féltek attól, hogy bizonytalanul gyűrögetnék otthon a párna sarkát, hogy jaj, mi is tetszett. A krtikus mondja a saját véleményét, mint mindig, ez a versenyt szerintem egy fél centivel sem befolyásolja (sóbányába való az olyan zsűritag, akit igen). A közönség azonban szívesen hallgat véleményeket a folyosón is, site-okon is, mert mindent nem lehet megnézni, és ilyenkor az előzetes tájékozódás súlyos hajtépéseket, sercegős anyázásokat előzhet meg, vagy csalhat épp elégedett mosolyt a honfiúi/leányi arcokon.

A kritikák alatt (jó esetben) mindig ott a név: Vak Aranka szerint Blende Béla filmje istenkirály. Polgár beül, megnézni, és tegyük fel, látá, hogy a film szar. Legfelejebb nem olvass több Vak Arankát.

A kritikusok is hadd dógozzanak az ólombányákban (rengeteg büntető-tárnát nyitottak ezen a szemlén), meg a zsűri is. Lássuk be, a nézőnek késő lenne az eredményhirdetés után válogatni a kendermagban, nem igaz? És hol a bélában tájékozódjon, ha nem a szemle site-ján? A zsűri meg úgyis mindent lát, mert szerencsétlen bányaló-sors az övék.

Tisztelettel,

Fanyúl

 
2003. február 3. hétfő, 11:15 3. | filmhu
Erősen aggályosnak tartom, hogy a szemle hivatalos site-ján kritikák jelennek meg a versenyben lévő filmekről. Ez olyan mintha a szemlekatalógusban a filmek után odaírnák, hogy ez jó - ez pedig szar. Elképzelhetetlennek tartom, hogy a berlini vagy Cannes-i filmfesztivál hivatalos site-ján a résztvevő filmekről bármiféle kommentár hangozzon el az oldalt üzemeltetők munkatársaitól. A fennti kritika írója meg valószínűleg nem azt a Rózsa énekeit látta mint én, mert abban pl. Bánsági Ildikót szerepe szerint nem is Sárának hívják.
 
2003. február 1. szombat, 19:21 2. | filmhu
CSak hozzáteszem: részletesebb "nemtetszéseim" a rendezővel folytatott beszélgetés Komment-je alatt olvasható.
 
2003. február 1. szombat, 18:43 1. | filmhu
Az eddig mindig, évtizedekótacsak jó Bánsági Ildikó itt nagyon rossz. Valami azt súgja (minden azt súgja): nem az ő hibája. Balkay és Andorrai végzetes és csúnya tévedés áldozatai. Az ő szerepük rossz vicc volt. Szomorú ilyenkor az ember.

nka emblema 2012