sex hikaye

Cannes-i Kánaán

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2006. május 14. vasárnap, 12:34

rendezés  

egy oldalon
1-1  /  1

2006. május 14. vasárnap, 12:34 1. | sakira
Egész egyszerűen hihetetlen, hogy Grunwalsky képes ezt az egészet a saját és az mmk sikereként tálalni, miközben nemhogy nem segített, de inkább ellene tett ezen filmek közül többnek is.

Tudtommal a Firss levegőben egy fillér mmk-s pénz se volt, csak amit főiskolás vizsgafilmekre adnak, de az autómatikus.

És ne feledjük, hogy a Taxidermiát első körben a kuratórium nem támogatta, csak akkor amikor már komoly külföldi partnerek voltak a produkcióban.

Az én olvasatomban tehát: az idei 4 cannes-i szereplőből kettőnek kifejezetten megnehezítette a letrejöttét az mmk,
miközben kilószámra basszák ki a pénzt az ablakon nézhetetlen fosokra - megállom és nem kezdem a hosszú listát.

Ilyenkor miért nem merül fel a kérdés, hogy kik döntenek a kuratóriumokban? Mivel tudják indolkolni, hogy szar filmekte adnak pénzt?

Tudom, hogy ez egy olyan pillanat, amikor örülni kéne, de szerintem sokkal inkább most kell hőbörögni, mint amikor publikussá válik egy döntés, mert akkor még nem láttuk a filmeket amik kaptak támogatást és azokat sem amik nem.

Most egy olyan pillanat van amikor tisztán látszik a kuratórium és az mmk dilletantizmusa, de ez tényleg csak nekem tűnik fel?

Tótgéza és társai miért nem szóltok semmit?

nka emblema 2012