hmdb
szakma
filmtörténet
filminhungary
fórum
rss
Bejelentkezés
Regisztráció
Bezárás
Felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen rám
Elfelejtette a jelszavát?
Elfelejtette a felhasználónevét?
beta
Keresés
részletes keresés
sex hikaye
filmhu
fórum
Cikkek
moderálási elveink
ugrás a cikkhez
Overnight
a topikot nyitotta:
filmhuadmin
|
2007. október 2. kedd, 14:12
új hozzászólás
rendezés
legújabb hozzászólás van elől
legrégebbi hozzászólás van elől
egy oldalon
5
10
15
20
25
30
50
100
250
7-1 / 67
4
/
4
2007. október 11. csütörtök, 17:29
7.
|
Daihelyon
Én járok moziba, most is megyek, a Stardustot ott nézem meg.
Lehet, hogy neked unalmas, de valahogy a nézők nem tudják megunni, fene a jó dolgukat. Most akkor kinek is csinálod a filmeket? Magadnak vagy a nézőknek? Ez egy fontos kérdés, amit minnél hamarabb tisztázni kell.
Magyar filmmel meg két lépés távolságot tartok. Ha nagyon nem tudom már mivel elcseszni az időt és minden amerikai zs-kat filmet pörgettem, akkor, talán megnézek egy magyart, mert a francba is valahogy ott nyugaton tudják hogyan kell a nézőt kikapcsolni, nem pedig bosszantani (kivétel erősíti a szabályt).
válasz erre
előzmény:
TORFER
2007. október 11. csütörtök, 16:34
6.
|
TORFER
3 valasz: - nem feltétlenül kell 3film viszonylatában elemezni, de pont azért örültünk, mert ez az írás volt e tekintetben az első...
- ezen kivul az ES kritika is osszevetette kutyafuttaban, csak erre utaltam... nem arra, hogy pozitiv vagy nega.
amugy az nekem mar pozitiv, ha a kritikus lathatoan a filmrol gondolkodik, nem arrol, hogy most mit kene irnia...
- ez van, identitaszavaros benaskodas, antihos, stb. bocs! akit nem erdekel, nem kotelezo, van egy csomo szuperhos a plazakban. nekem meg az az unalmas... amugy elso het 6ezer korul zart orszagosan, persze premierrel meg mindennel egyutt, eleg tragikus a keves kopia dacara, legalabb 8ezerrel szamoltuk... jarjatok neha azert moziba is, ne csak dvd, mert meghalnak a mozik. alig 50ezren voltak a hetvegen...
válasz erre
2007. október 10. szerda, 20:05
5.
|
torolt felhasznalo
Énisénis.
Ha már Török Ferenc itt van köztünk!
A Pesti Estben az szerepelt, hogy filmjeinek főhősei mindig ilyen önmagukat kereső, identitászavaros (? - vagy hasonló, de eltűnt az újságom) emberek. Tessék mondani, ez ilyen rendezői alterego? Ha igen, ha nem, tessék mondani, nem lehetne végre olyan emberekről filmet csinálni, akiknek van valami akadály az útjukban, és ők tudják mit akarnak és nekiállnak legyőzni? Kétkedés meg önkutatás helyett? Szerintem ezek is tök érdekes karakterek lehetnének, nem? Vagy az ilyen karaktereket nem tetszik szeretni? Csak mert a közönség láthatóan igen. MErt hogy töketlenkedő, zavart útkeresőnek ott vannak ők maguk. Épp ezért szeretnének olyat látni, amilyenek ők SZERETNÉNEK lenni. Előre is köszönöm a választ:
Charlie
válasz erre
2007. október 10. szerda, 15:01
4.
|
Lula Fortune
Hát nem tudom. Én az ÉS-kritikát nem éreztem egyértelműen pozitívnak.
válasz erre
2007. október 9. kedd, 13:09
3.
|
santinocorleone
Ezt nem nagyon értem kedves TORFER! Azért csináltátok a filmet/filmeket, hogy valaki egyszerre vegye hozzá a fáradtságot? Amúgy többen is vették a fáradtságot, csak jobban körül kéne nézni!
Ráadásul még T.F. szerint is utólag lett ráhúzva a trilógia elnevezés, szóval -még ha összetartozónak is érzem- nem feltétlenül kell a másik két film viszonylatában vizsgálni a filmet.
válasz erre
előzmény:
TORFER
2007. október 7. vasárnap, 23:16
2.
|
TORFER
NEM ISMEREM A SZERŐT, DE KÖSZÖNJÜK! JÓ, HOGY VAN, AKI VESZI A FÁRADTSÁGOT A 3FILMHEZ EGYSZERRE... VÉGÜL IS EZÉRT CSINÁLTUK. TALÁN MÉG A STŐHR AZ ÉSBEN, DE SENKI MÁS... SZÓVAL MÉG EGYSZER, DANKE!
válasz erre
2007. október 2. kedd, 14:12
1.
|
Lula Fortune
Hahó, hun a szkribler neve?
válasz erre
7-1 / 67
1
|
2
|