sex hikaye

Argo

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2004. szeptember 18. szombat, 17:17

rendezés  


egy oldalon
4-1  /  4


 
2004. október 7. csütörtök, 00:19 4. | torolt felhasznalo
Na ne:9)).Én is bírom Tarantinot,de azért az hogy G.R.filmjei lebutított ponyvák QT-é pedig intelektuális ponyvák ez akkora marhaság amit utóljára a németek vezére propagált,már pedig hogy a keresztény gyárosoknak konstruktív tőkéje van a zsidó gyárosoknak pedig destruktív tőkéje:)Szóval szép dolog ha valaki rajong valakiért,ezzel nincs is baj,de ez az én fiam azért káromkodik meg lopdos össze mindent mindenhonnan mert intelektuális művész:)a szomszéd fia meg azért csinálja ezt mert ostoba ez nem feltétlenűl kiállt publicitás után,mégha ehez joga is van.A Ponyvaregény is jó film,de semmivel nem érzem intelektuálisabbnak azt hogy travolta meg S.J. puncsoskodik a párizsi mcdonalds termékek nevével,mint B.Pittet cigánykaravánban látni(másfelől engem a Blöff jobban szórakoztatott).Az argoról szólva :bár abszolúte egy Guy R. lopás hungarizálva a roncsfilm segítségével,de pont az tetszett benne hogy annak ellenére hogy ez a lóláb ennyire kilógott ,még így is nagyon szórakoztatott és azt mondtam magamnak hagyjuk ezt a filmes sznoboskodást-perszepersze koppintás meg minden-de ez a lopás nállam és a mozi közönségénél működött.Külön élmény volt hogy profin volt a film leforgatva,olyan volt mint egy normális film.
 
2004. szeptember 20. hétfő, 14:08 3. | torolt felhasznalo
Igazad van. De ez már a néhányadik kritika, amivel nem csak hogy nem értek 1et, hanem kifejezetten igazságtalannak tartom.
Persze, az Argo nem egy mestermű. Persze, a Getno, a Mix, a Magyar Vándor nem mondható jó filmnek.

De kritikát lehet értelmesen és tiszteségesen, mondhatnám 'hitelesen' megírni - és lehet a földbe döngölni, hogy véletlenül sem maradjon egy porszemnyi kérdőjel az írás végén, csak sok vastag, az író által vérbe mártott felkiálltójel. "Véletlenül se gondolja senki azt, hogy talán mégis valakinek - mondjuk egy csóró mezei mozinézőnek - tetszeni fog, mert személyes sértésnek venném ha mégis bárki jót mer mondani a filmről melyet épp oly szellemsen és maradéktalanul szétdaraboltam" gondolja a kritikus.

Tényleg ne haragudjatok rám. Az Argo nem jó. A magyar.film.hu sem az.

e-mail címemet ismeritek, ha tán valaki reagálni szeretne, akkor ne ide mert nem olvasom többé.

 
2004. szeptember 19. vasárnap, 19:50 2. | antrios
Tanatosnak:

a kritikát nem érdemes kritizálni, az ízlésről nincs miért vitatkozni

és az sem biztos, h a www.kozonsegfilm.hu -n is pozitív kritikát olvasnál olyan filmekről, amelyek esetleg neked bejöttek (de esteleg másnak ugyanannyira nem tetszenek)

 
2004. szeptember 18. szombat, 17:17 1. | torolt felhasznalo
A kritika, az kritika. Egészen addig, amig egy műfaj a saját létjogosultságát nem kérdőjelezi meg.

Kicsit reménykedtem abban, hogy ez a honlap a magyar filmeket támogatja és a szakma is elismeri hiteles és objektív forrásként. Az Argo kritikáját elolvasva azt javaslom, hogy új a magyar.film.hu honlap leírásá ezzel kezdődjön: közönségfilm-gyűlölők klubja.

Eddig lelkes olvasója és támogatója voltam ennek a szájtnak. Pontosan eddig. Lehetett volna másképp is kezelni, uraim.




nka emblema 2012