sex hikaye

Álszent

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2007. február 4. vasárnap, 01:04

rendezés  


egy oldalon
241-222  /  321


 
2007. április 26. csütörtök, 00:57 241. | kisrigó
gyerekek, itt mindenkinek merevedése van a másiktól. nekem -jobbhíjján- meg csak a hátamon áll fel a nemlétező szőr. egyész nap a neten vadászom a híreket, meg nézem a fórumokat, hogy áll a művészúr ügye. remélem mielőbb megnyugtató híreket kapunk felőle. és most nem is a következő jelölésére, és nem is a kórházi zárójelentésére gondolok ->bár utóbbitól jobban el lennék olvadva- eccerűen korrekt nyomozást, korrekt tárgyalást, korrekt ítéletet, és korrekt (értsd:nagydarab benga kiéhezett nemtúlválogatós) cellatársat akarok hallani a hírekben. meg hogy a díját és a pénzét visszavették, és állatvédelmi célra ajánlották fel.
 
2007. április 26. csütörtök, 00:38 240. | Punisher
Zoltan nagyon is olvassa ezeket az oldalakat. Nem csak ezeket hanem mindet. Már most szarul érzi magát de mi ezt élvezzük. Nekem konkrétan merevedésem van mikor rágondolok hogy mennyire szarul érzi magát.
 
2007. április 26. csütörtök, 00:01 239. | Don Lucky
Tisztelt hozzászólók!
Elolvastam Teopler Zoltán saját honlapján (http://toepler.fw.hu/) írt nyilatkozatát.
Azt kell, hogy mondjam, semmit nem értett meg abból, amit eddig ti és én is, 2 hozzászólás erejéig, kifejtettünk az ügyben. Sajnos úgy gondolom, hogy nem is fogja. Ez azért is elszomorító, mert amellett, hogy a legtöbben agresszív hangnemet ütöttünk (hozzáteszem legtöbbször jogosan), voltak, akik inkább meggyőzni próbálták, ész érvekkel a szájába rágni, hogy amit tett, az nem művészet, hanem bűn. Nem fogta föl, hogy a művészet eszköze semmilyen formában sem lehet a gyilkosság.
Nem enyhíti ezt az sem, hogy a világ milyen közömbös, hogy Afrikában milliók éheznek, hogy megannyi szörnyű dolog történik a világban. Senkit nem érdekel ki csinálta a felvételt, és az sem, hogy ez miért művészet. Nagyon egyszerű a tényállás. A macska vízbe folytása bűn, amit a törvény is büntet. (Nem csak azt, aki ténylegesen elkövette a bűncselekményt, hanem azt is, aki abban közreműködött)

Teopler Zoltán!
Ha olvasod, kérlek, tegyed meg végre azt, hogy elnézést kérsz! Felejtsd el a kifogásokat, nem érdekel senkit. Csak egyetlen dolgot várunk tőled. Kérj bocsánatot, és valld be, hogy hibáztál! A többit majd a bíróság eldönti.

Ui.: Be lehet valamit mutatni "mintha". Ez a filmművészet. Szerintem. Bár lehet, hogy én tévedek. Nagyon remélem, hogy nem.
 
2007. április 25. szerda, 23:40 238. | Punisher
Engem egyre jobban idegesít ez a hazug duma. Nehogymár hülyére vegyen ezreket egy ilyen elmebeteg. Valamit tenni kéne, hogy észhez térjen és leirja az igazságot! El kéne kezdeni a többi felelőst is felkutatni lassan.
 
2007. április 25. szerda, 23:15 237. | larry_hagman
"Végezetül arra kérem önöket, hogy amennyiben továbbra is gyűlöletet éreznek irántam, és meg akarnak ölni, azt velem közöljék, családtagjaimat ne üldözzék.
Toepler Zoltán"

hüpp hüpp

Szerintem is hazudik, hogy a felvételet csak beemelte. Én is valami ilyen gagyit mondanék. Na persze minden konkrétum nélkül. Egyszercsak szembejött ez a jelenet
 
2007. április 25. szerda, 22:33 236. | Punisher
Máshonnan van a felvétel????? MÁR MEGINT HAZUDOZIK!!!! Ez nem fog jóra vezetni Toepler! Mit képzelsz magadról nyomorult?! Többezer ember szemébe hazudsz? Ne feszitsd tovább a húrt!!! TEGYÉL KÖZZÉ EGY ÚJ KÖZLEMÉNYT!!! Vallj be mindent!! Nem teszed meg? Mélyre nyúlsz.
 
2007. április 25. szerda, 21:55 235. | Kegyetlenke
Ja és a családját nem kéne bántani.Nekik ehez semmi közük.Szerintem.
 
2007. április 25. szerda, 21:54 234. | Kegyetlenke
Hm. Azt írja Toepler a honlapján,hogy nem ők ölték meg a cicát hanem máshonnan van a felvétel.Csak azt nem értem,ha ez a variáció igaz,miért nem ezt mondta a nagyközönségnek?Ha még igaz is ez,már senki nem fog neki hinni.Bárki is ölte meg a cicát azt gyűlölöm de nagyon!!!!És bárkit aki bármilyen élőlényt bánt,legyen az ember,vagy állat.
 
2007. április 25. szerda, 17:06 233. | torolt felhasznalo
Szerkesztőségi állásfoglalás az Álszent c. filmmel kapcsolatban

Tisztelt tiltakozók!

A Film.hu Kft. semmiféle kapcsolatban nem áll az Álszent című produkcióval és alkotóival. A Film.hu Kft. a Magyar Filmszemle honlapját üzemelteti, ahol a kérdéses alkotás a kisfilmes versenyprogramban szerepelt- így találhatóak meg magától értetődően a filmmel kapcsolatos szöveges tartalmak a szemle.film.hu fesztiválhonlapon. Mindez nem jelentheti és nem jelenti azt, hogy a szerkesztőség állatok megölését elfogadhatónak tartaná. Az állatkínzást a filmhu szerkesztősége is elítéli.

Ezen felül a Film.hu Kft. nem vesz rész a Magyar Filmszemle zsűrijének munkájában sem, nincs kapcsolatban a filmet díjazókkal. A Magyar Filmszemlét a Filmművészek Szövetsége szervezi, kérjük, az ő címükre küldjék tiltakozó leveleiket: filmszovetseg@t-online.hu

A filmről kapcsolatos véleményüket továbbra is megoszthatják olvasóinkkal a fórumunkban, /forum_cikk.ivy?artid=5fc5b0b0-29f4-4866-a5e9-fd4f4095c3db - ahol további honlapokat is ajánlanak, ahol kifejthetik álláspontjukat.

Kérem, a szerkesztőség címére ne küldjenek tiltakozó levelet.

Köszönettel:

Lovas Balázs
felelős szerkesztő
www.magyar.film.hu
 
2007. április 25. szerda, 15:53 232. | kisrigó
hoppá, frissítettem az oldalt, és az utolsó előtti hozzászólásomat újraírta a rendszer.
bocsi
 
2007. április 25. szerda, 15:48 231. | kisrigó
no tessék itt van, hogy miről szól a filmnek nevetett agyrém, ne mondhassa senki, hogy nem vettük a fáradtságot, hogy utánanézzünk...
a fimháttér weblapjáról:

"Nicolaus Myslicki: Álszent
A stáblista senkit ne tévesszen meg, Nicolaus Myslicki, Kakos Szonya, Vízkelety Erika nem más, mint Toepler Zoltán. A drámaíró, állítólag, terápiás szándékkal, önmagának készítette a filmet, másfél évig. A terápia sikeresnek bizonyult."
Álszent

rendező: Nicolaus Myslicki
forgatókönyv: Kakos Szonya
operatőr: Pilzer Tamás
hang: Báthory Zsolt
vágó: Vízkelety Erika
gyártó: Hipnagog Pictures Bt.
producer: Toepler Zoltán
szereplők: Toepler Zoltán, Nagy Viki, Dobos Ákos, Garaba Lajos, S. Kovács Krisztián, Prezenszky Attila

Egy szektavezető álmait, Isten keresését, a bűn, a korrupció és az álszentség fogalmait járja körül a film. A szektavezető, kiközösíti legjobb barátját, mert paráználkodott egy öregasszonnyal. Bár, a bűnt bocsánatosnak tartja, a szekta további létét látja veszélyben, ha nem alkalmaz szankciót. Hogy a történet után járjon, felkeresi az öregasszonyt, nevezzük boszorkánynak, akinek biztos receptje van arra, hogy az ember, hogyan jöhet rá álmában arra, hogy álmodik. Ehhez azonban meg kell adnia az idős asszonynak, ami jár neki: paráználkodnia kell vele. A szektavezető álmaiban Istent keresi, de későn jön rá, hogy azért, mert a valóságban nem hisz benne. Minden energiáját arra fordítja, hogy bár, sajátosan értelmezi a bűnt, mégis istenfélőn éljen és erre ösztönözze a nyáját is. Végül egy lakóház kis szobájában megtalálja Istent, egy rövidke beszélgetést folytatva vele azonban világossá válik, hogy a bűnről alkotott nézetei nem esnek egybe a szekta vezetők elképzeléseivel. Látszólag a paráznaság bűne miatt, végül őt magát közösíti ki a szekta vezetése.
Szürreális, meta-nyelven, az angol és a halandzsa keverékét beszélő, amatőr és profi színészekkel elbeszélt történet. Lynch-i hangulat, víziók, erős szexualitás, néhol pornográf, naturalista ábrázolás. Mindezt egy handycammel. Az a kérdés, hogy álszent-e az, aki azt hiszi, hogy hisz, hisz abban, hogy jó úton járva vezeti a közösségét, hitét vesztve, vagy felismerve, hogy sosem volt neki olyan, mégis azon munkálkodik, hogy mások hinni tudjanak. A díjhoz gratulálunk, de a macskás élményt nem tudjuk megbocsátani.
Forrás : Filmháttér

 
2007. április 25. szerda, 15:40 230. | torolt felhasznalo
Kedves Fórumozók!

A topik néhány hozzászólását, illetve egyes hozzászólások részleteit az üzenet érdemi részének csorbítatlanul hagyásával kimoderáltunk a fórumból. A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének Etikai Kódexe értelmében:

„A moderátorok joga és kötelessége, hogy az itt következő pontok valamelyikét megvalósító hozzászólásokat a fórum adatbázisából törlésre kijelölje.

(...)

1.5. Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnem

Azt, hogy egy hozzászólás alpári, agresszív vagy fenyegető-e (stb.), a moderátorok feladata eldönteni az adott fórum, illetve a téma jellegének függvényében.

(...)

1.7. Bárki valós, személyes adatának (név, lakhely, munkahely, beosztás stb. – ún. „IRL adatok”) engedély nélküli közzététele tiltott – és így törlésre kerül –, amennyiben az érintett azokat nem saját maga hozta nyilvánosságra. Ellenkező esetben is kötelező hivatkozni az illető felhasználó azon hozzászólására, ahol személyes adatait közzétette vagy arra egyértelműen utaló csatolást (linket) helyezett el.

1.8. A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas hozzászólások, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató csatolások (linkek) szintén tiltottak.

1.9. Nicket sértő, azt lejárató, illetve olyan, egyértelműen nick(ek)hez köthető topik, amely alpári című vagy tartalmú, nem nyitható. Ha egy nick sérelmezi a róla nyitott topikot, kérheti annak törlését akkor is, ha az egyébként nem meríti ki a fent tárgyalt feltételeket.

A folyamatosság és olvashatóság megőrzése érdekében a Moderálási Alapelvekbe ütköző, így törlendő hozzászólásokkal együtt a rájuk adott válaszok is törlésre kerülnek (különösen, ha a hozzászóló a ‘válasz erre’ funkciót használta azok megtételekor).”

További kulturált vitát kíván: a filmhu stábja.
 
2007. április 25. szerda, 15:27 229. | kissbela5
kissbela5 hozzászólását IRL adatok közzététele miatt kimoderáltuk. üdv: filmhu
 
2007. április 25. szerda, 15:10 228. | kissbela5
kissbela55 hozzászólását kimoderáltuk. üdv: filmhu
 
2007. április 25. szerda, 14:45 227. | Dade
Holla

Tudod te is egy eszméletlen nagy gondolkodó vagy. Olyan jó, hogy a hozzád hasonló "filozófusok" több millióan vannak, csak sajna benneteket sem fedznek fel soha. Rühellem, ha megjelentek, és mindegy, hogy mi a téma, ti azon fáradiztok, hogy valami forradalmian új, és egyedi gondolatmenettel, és okfejtéssel fényezzétek a saját elmétek, és hízlaljátok a hiúságotokat. Figyelj! Ha nem értenéd, amit ez az ember tett, az beteges, és egszerű. Mi a fa..t magyarázol rajta?
 
előzmény: holla #207
 
 
2007. április 25. szerda, 13:26 226. | kisrigó
lehet látni, hogy amúgy is elcseszett egy élete van tapló zolikának, de neki ez nem elég.
megmondták már előttem a hozzáértő elmeorvosok: az ilyen aberrál, szkizofrén személyiség egyre lejjebb csúszik, egyre mélyebbre nyúl, hogy zavaros elméjének képzelgéseit "igazolhassa". ez nem a társadalmi határokat boncolgatja, nem figyelmet hív fel, nem alkot, hanem kiéli elkorcsosult fantáziáját. egyre több kell ahhoz, hogy beteges kíváncsiságát kielégítse...
az ilyen beteg elme tényleg nem áll meg egy (vagy egyes adatok szerint több :-( ) kiscicánál.

úgyhogy kedves (szöke) ciklon, holle (anyó) és társai, védjétek csak... magyarázátok meg több síkon a művészet értelmét... egymásnak!!!

nekünk nem kell erre magyarázat. ha beteg (márpegig annak tűnik) zártosztályos kezelést neki, ha meg csak szimplán gonosz --> akkor is zárt osztály, csak mellé még néhány kigyúrt cellatárs. bár lehet, hogy utóbbit még élvezni is...!?
 
2007. április 25. szerda, 13:17 225. | kisrigó
no tessék itt van, hogy miről szól a filmnek nevetett agyrém, ne mondhassa senki, hogy nem vettük a fáradtságot, hogy utánanézzünk...
a fimháttér weblapjáról:

"Nicolaus Myslicki: Álszent
A stáblista senkit ne tévesszen meg, Nicolaus Myslicki, Kakos Szonya, Vízkelety Erika nem más, mint Toepler Zoltán. A drámaíró, állítólag, terápiás szándékkal, önmagának készítette a filmet, másfél évig. A terápia sikeresnek bizonyult."
Álszent

rendező: Nicolaus Myslicki
forgatókönyv: Kakos Szonya
operatőr: Pilzer Tamás
hang: Báthory Zsolt
vágó: Vízkelety Erika
gyártó: Hipnagog Pictures Bt.
producer: Toepler Zoltán
szereplők: Toepler Zoltán, Nagy Viki, Dobos Ákos, Garaba Lajos, S. Kovács Krisztián, Prezenszky Attila

Egy szektavezető álmait, Isten keresését, a bűn, a korrupció és az álszentség fogalmait járja körül a film. A szektavezető, kiközösíti legjobb barátját, mert paráználkodott egy öregasszonnyal. Bár, a bűnt bocsánatosnak tartja, a szekta további létét látja veszélyben, ha nem alkalmaz szankciót. Hogy a történet után járjon, felkeresi az öregasszonyt, nevezzük boszorkánynak, akinek biztos receptje van arra, hogy az ember, hogyan jöhet rá álmában arra, hogy álmodik. Ehhez azonban meg kell adnia az idős asszonynak, ami jár neki: paráználkodnia kell vele. A szektavezető álmaiban Istent keresi, de későn jön rá, hogy azért, mert a valóságban nem hisz benne. Minden energiáját arra fordítja, hogy bár, sajátosan értelmezi a bűnt, mégis istenfélőn éljen és erre ösztönözze a nyáját is. Végül egy lakóház kis szobájában megtalálja Istent, egy rövidke beszélgetést folytatva vele azonban világossá válik, hogy a bűnről alkotott nézetei nem esnek egybe a szekta vezetők elképzeléseivel. Látszólag a paráznaság bűne miatt, végül őt magát közösíti ki a szekta vezetése.
Szürreális, meta-nyelven, az angol és a halandzsa keverékét beszélő, amatőr és profi színészekkel elbeszélt történet. Lynch-i hangulat, víziók, erős szexualitás, néhol pornográf, naturalista ábrázolás. Mindezt egy handycammel. Az a kérdés, hogy álszent-e az, aki azt hiszi, hogy hisz, hisz abban, hogy jó úton járva vezeti a közösségét, hitét vesztve, vagy felismerve, hogy sosem volt neki olyan, mégis azon munkálkodik, hogy mások hinni tudjanak. A díjhoz gratulálunk, de a macskás élményt nem tudjuk megbocsátani.
Forrás : Filmháttér

 
2007. április 25. szerda, 12:59 224. | larry_hagman
Ciklon!
Az írásaid alapján értelmesnek tűnsz, ezért csak azt tudom elképzelni, hogy személyes indíttatásból helyeselheted (kis túlzással) a macskakínzással egybekötött gyilkolást és megfilmesítését ebben a filmben.

Toplervagye?
Rokonavagye?

Nem nagyon lehet megvédeni őt ebben a szituációban én úgy gondolom, kár ezért harcolnod itt.

És amit ő csinált az tényleg meg kell büntetni. Ha ezt nem bünteted mi lesz a következő? Minden hülye állatokat fog szadizni a művészet nevében pár perc hírnévért...?

"Művészet"...
 
2007. április 25. szerda, 12:40 223. | hasitottfa
Éljenek a cicák...

Sőt, a filmek és a cicák, mert lehet ezt másképp is:

http://www.daazo.com/film/7fd78c8c-432c-102a-868e-000e2e531ae0/
 
2007. április 25. szerda, 12:30 222. | Spotted Dream
Az igazi Álszent dolog, hogy százával tudtak a dologról ott, a filmszemlén...
Ezek után ilyen gerinctelen emberek magyarázzák nekünk, "pór" népnek, mi a magas művészet. Hál'Istennek eddig is magam tudtam eldönteni, mit nézek meg, melyik alkotást minek tartok...
Ahogy a keresztyény vallás felkent papjait is utálom, úgy a "magas" művészet papjait - tisztelet a kivételnek - is...

Az ilyen zsűri szónokol az emberi értékekről... amikor maguk sem emberek. Még egy koporsószög a süllyedő magyar filmnek... és a filmszakmának...
241-222  /  321

nka emblema 2012