sex hikaye

100 ezer nézőt is elérhet a Moszkva tér

2001. szeptember 28. - filmhu
2-2  /  2
Moszkva térrn (szinopszis)
1989 április 27 van, Petya tizennyolcadik szülinapja. A Moszkva téri nagy óra fél kilencet mutat, fiatalok ácsorognak a téren, várják a bulicímeket. Kigler kezében orosz pezsgő durran, Petya beleiszik az üvegbe, orrába fut a szénsav, Royal csúnyán kiröhögi...
Csömör megszerezte a címeket, indulhat az este. Fel a Szabhegy tetejére, aztán át a várba, buliról-bulira, végig a városon. Hajnalban vissza a Moszkvára hamburgerezni, aztán kopás haza.
A gimnáziumban kaotikus állapotok uralkodnak. Az érettségi előtti utolsó héten - "a politikai helyzetre való tekintettel" - eltörlik az 1945 utáni töri tételeket, ráadásul a segghülye Kiglert átengedik matekból. Irány haza pornót nézni! A srácok lenyúlnak egy szakadt Porschét Kiglerék autótelepéről, azzal virítanak a csajoknak.
Este a Moszkván Royal bizniszt ajánl a fiúknak, külföldi vonatjegyeket kéne hamisítani. "Utazás, lóvé, amit akarsz!" Petya bevállalja… Éjszakai fürdővel köszöntik május elsejét a Gellértben, majd hajnalban, a szállóból lopott nádszékekben reggeliznek a Szabadság hídon.
Már a ballagáson kiderül, hogy Royal apja valahogy megszerezte az írásbeli érettségi tételeket. Először mindenki hitetlenkedik...

Címkék

hír


2-2  /  2

nka emblema 2012