sex hikaye

14. ALTER-NATIVE Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál

30 percnél rövidebb

2006. április 18. - filmhu
14. ALTER-NATIVE Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál

A Maros megyei MADISZ szervezésében, 2006. november 8-12. között kerül sor a 14. ALTER-NATIVE Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválra, melynek színhelye a marosvásárhelyi Kultúrpalota.

Versenyprogramba benevezhetőek a 2002. január 1. után készült filmek, amelyek időtartama nem haladja meg a 30 percet. Nem fogadnak el olyan filmet, amelyet az előző évek során már beneveztek a fesztiválra.

A fesztiválnak nincs benevezési díja.

Előzsűrizésre VHS illetve DVD kópiát fogadnak el, amelyet nem küldenek vissza, hanem a fesztivál archívumába helyezik. A beérkezett filmek megtekintése után előzsűri dönt a kategóriáktól független versenyprogramban való részvételről vagy a kiegészítő programban való bemutatásról. Az előzsűri döntése végleges. A fesztiválra nevezett filmek bemutatásra kerülnek a fesztiválon, valamint a fesztivál eseményeit népszerűsítő bemutatókon.

A versenyprogramba válogatott filmek jegyzéke megtekinthető lesz a MADISZ honlapján: www.madisz.ro.  E-mailen csak ezen filmek alkotóit értesítik.

A versenybe került filmek egy képviselőjét meghívják a fesztiválra és teljes ellátását vállalják, de a szálláshelyek korlátozott száma miatt nem áll módukban a meghívottak számára külön szobát biztosítani.

A nemzetközi zsűri egy, a nevezési kategóriáktól független fődíjat ad. A többi díj évről-évre változó.

A fesztiválnak nem áll módjában bérleti vagy vetítési díjat fizetni. A fesztivál kizárólag a kópia visszapostázását fizeti. A kópiákat a szervezők a fesztivált követő hat héten belül visszapostázzák. Amennyiben a visszapostázási cím különbözik a feladási címtől, kérjük jelezze a benevezési lapon.

További információk a www.madisz.ro  oldalon találhatók.



Címkék

nevezz , nevezes



nka emblema 2012