sex hikaye

447 nevezés a Kamera Hungáriára

Vetítés Tavasszal Pécsen

2006. február 9. - filmhu
447 nevezés a Kamera Hungáriára
A napokban lezárult a hatodik Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivál nevezése, amelyre 447 (!) alkotás érkezett. A nevezők között képviseltetik magukat az országos, a helyi és a tematikus csatornák, valamint jelen vannak műsoraikkal a produkciós cégek és az egyéni alkotók, illetve a határon túli műsorkészítők is.

A versenyben résztvevő produkciókat a 25 fős kategóriazsűri bírálja el, s nevezi meg kategóriánként azt a 6-6 döntős alkotást, amelyek közül majd a 9 tagú versenyzsűri kiválasztja  a díjazott műveket. A kategóriazsűri és a versenyzsűri tagjai elismert hazai és külföldön élő magyar médiaszakemberek, kritikusok, alkotók. A kategóriazsűri döntéséről és a fesztivál részletes programjáról a március elején megrendezett sajtótájékoztatón értesülhetnek az érdeklődők. 

A döntőbe jutott produkciókat a fesztivál ideje alatt – március 31.–április 2. között – Pécsett tekinthetik meg az érdeklődők. A versenyművek vetítésén kívül a Kamera Hungária Fesztivál programsorozatában közönségtalálkozók és szakmai események is szerepelnek.

A fesztivál friss hírei a www.kamerahungária.hu honlapon olvashatók.



Címkék

hír , nevezz



nka emblema 2012