sex hikaye

5. Eureka Screenings - Szerelmes filmekkel Európába

2002. március 26. - filmhu
2002 szeptember 18. és 22. között immár ötödik alkalommal rendezik meg az Eureka Screenings-et, ezúttal a macedón Ohridban. A filmvásár szervezője az Audiovisual Eureka elnevezésű pán-európai intézmény, melynek célja, hogy a periférián lévő kelet-, közép- és dél-európai országokat közelebb hozzák és bevonják az EU audiovizuális politikájába és programjaiba.

Az Eureka Screenings nevű utazó filmvásárt ebben a szellemben rendezik meg minden évben más országban. Cél, hogy olyan európai produkciókat mutassanak be, amelyeknek nincs meg az esélyük arra, hogy más fesztiválokon vagy vásárokon láthatók legyenek. A vásár egyben workshop is, ahol a produkciókat felkészítik arra, hogy adják el magukat a nemzetközi piacon, és megismertetik őket a legújabb eladási technológiákkal is.

Mi több, idén első alkalommal rendeznek ún. pitching szekciót fiatal producerek / rendezők számára, hogy a nemzetközi koprodukciót igénylő projektjeiket el tudják indítani.

A filmvásár minden évben tematikusan szerveződik. Idén olyan filmeket várnak, melyeknek fő témája vagy cselekményi eleme a szerelem. Nevezni bármilyen műfajban lehet. Feltétel, hogy a film származási helye valamelyik Eureka tagország* legyen.

*Albánia, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Izland, Írország, Jugoszláv Szövetségi Köztársaság, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Magyarország, Málta, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Oroszország, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Törökország

Nevezni 2002 június 1-ig lehet: 1 helyesen kitöltött nevezési lappal, a film 2 db. angol és/vagy francia feliratozással ellátott VHS-kópiájával, 5 fotóval és a film trailerével az alábbi címre:

Audiovisual Eureka Secretariat
Sonja Failly
5-7, rue de la Bonté
BE-1000 Brussels
Belgium

fax: +32 (2) 538 0439
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A szükséges formulákat itt letöltheted:

Nevezési feltételek
Nevezési lap
online nevezési lap

Címkék

nevezz , nevezes



nka emblema 2012