sex hikaye

A buddhista Seagalt megfenyegette a maffia

2002. június 7. - filmhu
Steven Seagal azzal vádolja egykori üzlettársát és producerét, Julius Nassót, hogy az a maffiával szövetkezve zsarolta és fenyegette őt.

Miután Seagal megszállott buddhistává lett, négy filmjét is lemondta, mondván: a sok erőszak miatt következő életében alacsonyabb rangú életformaként születk újjá.

Nasso - aki mostanra az FBI vendégszeretetét élvezi - szerint a színész megtérése így neki nem kevesebb mint 60 millió dollárjába került. Mint kiderült, maga Nasso is tartozott a New York-i maffia egyes tagjainak, s ezért kényszerült a pénz behajtására. Mivel amúgy is szoros kapcsolatban állt a New York-i maffia egyik ágaként számon tartott Gambino családdal, aki a bűnszervezet filmekbe fektetett pénzeit kezeli, úgy gondolta, az ügyet könnyű lesz elintézni.

Egyébként is: a maffia is erősen érdeklődött pénze iránt, végül két emberét is Nasso rendelkezésére bocsátotta, zsarolják ki Seagalból a "tartozást". Nem sikerült. A zsarolás lelepleződött, a Gambino család 17 tagja a börtönben. Seagal vádol, Nasso tagad. Ha bebizonyosodik bűnössége, húsz évet is kaphat.

Címkék

hír



nka emblema 2012