sex hikaye

A Muszter júniusi számából

Schulek Csaba, Ronaldo és a youtube

2008. június 12. - filmhu
A Muszter júniusi számából
Júniusban minden a Futball EB-ről szól. A Muszter ehavi számában Cristiano Ronaldo-ról és a YouTube-ról „hull le a lepel”. Mi a kapcsolat a ladbazsonglőr és a videomegosztó site között? Természetesen a foci. Ha lemaradunk egy gólról, még utolérhetjük a YouTube-on.

De, megtudhatjuk azt is, miért áll Ronaldo hadilábon a médiával. Schulek Csabával készített interjúból pedig kiderül, hogy húzta el a kereskedelmi csatornák orra elöl a Magyar Televízió az EB közvetítésének kizárólagos jogát. És ne feledjük 1968-at, ami most éppen a Mediawave-en kísértet.

CRISTIANO RONALDO ÉS A YOUTUBE
Pár évvel ezelőtt készítettek vele az angol tévések interjú – a YouTube-on hozzáférhető ez is. Üggyel-bajjal mondogatta fel a betanult klisémondatokat (a mai napig alig beszél angolul). Aztán a riporter az egyik kérdésében olyan szóval szembesült, amit nem értett. Előbb lemerevedett, majd zavartan heherészett és csibészesen öltögetni kezdte a nyelvét.

SCHULEK CSABA, AZ MTV SPORTSZERKESZTŐSÉGÉNEK FŐSZERKESZTŐJE
A foci-EB közvetítése a Telesporton túlmutató projekt, ugyanis ez egy televíziós stratégiai eszközzé vált. Egy olyan marketing- és erődemonstráló eszközzé, amivel bizonyítható, hogy az MTV-nek igenis helye van a piacon.

HAGYOMÁNY ÉS LÁZADÁS
A rockzene – mint ’68 legfontosabb érzelmi muníciója – ma is tartós. Sőt tartósít. Akár a Mediawave.



Címkék

hír



nka emblema 2012