sex hikaye

A Sherlock Dubaiba, az Aura Brüsszelbe és Londonba megy

Fesztiválkörútra indul az ifjúsági sci-fi

2014. április 3. - filmhu
A Sherlock Dubaiba, az Aura Brüsszelbe és Londonba megy

A budapesti közönség április végén láthatja a Tabán Kinotékában az Aura című ifjúsági sci-fit, amely közben brüsszeli és londoni körútra is indul.

 A Tabán Kinotékában április 20-án mutatják be az Aura című játékfilmet, melynek februárban Dunaújvárosban volt a díszbemutatója. A film alacsony költségvetéssel, állami támogatás nélkül, az alkotók összefogásának eredményeképpen jött létre.

Az ifjúsági sci-fi bekerült a Brussels International Fantastic Film Festival versenyprogramjába. A belgiumi filmfesztivál Európa legnagyobb sci-fi, horror és fantasy fesztiválja, az Aura az előzetes program szerint április 12-én kerül műsorra. Ezt követően az alkotás London felé veszi útját, ahol az április 24-én kezdődő Sci-Fi London Film Festival programjában lesz látható.

Közben az Aura alkotóinak 2012-es filmje, a Sherlock Holmes nevében tervezett utolsó külföldi fesztiválszereplése az április 24. és május 2. között megrendezendő Dubai Children’s International Film Festival programjában lesz. Az alkotók szándéka szerint ezzel ér véget a film kétéves fesztiválkörútja, amelynek során a filmet 14 országban, 15 filmfesztiválon mutatták be.






nka emblema 2012