sex hikaye

A Star Wars magyar lovagjai 

star wars-rajongókról

2003. április 16. - filmhu
Erbeszkorn Tamás Pallas Antikvárium Kft által kiadott Star Wars magyar lovagjai című riportkötetében a magyar rajongók és a film szinkronszínészei mellett a magyar fordító is megszólal. Magyarország első filmrajongókról szóló könyvének bemutatója ma 17 órakor kezdődik a Steak House Étteremben.
A könyv azokkal a magyar rajongókkal foglalkozik, akik élnek-halnak a Star Wars mítoszért. Riportot találhat az olvasó egy családról, ahol az édesapa a főhősről Anakin Skywalkerről nevezte el gyermekét, megismerkedhet azokkal a személyekkel, akik klubokat alapítottak, teljes alakos maszkokat készítenek vagy rajongói filmeket forgatnak. Élménybeszámolót tart két fiatal srác, akik részt vettek a Baljós Árnyak forgatásán.

A Star Wars magyar lovagjai arra is kitér, hogy milyen szerepet tölt be a Star Wars a magyar médiában. Erről többek között az RTL Klub programigazgatója, Kolos Péter számol be. A riportkötetből az is kiderül, hogy hogyan készült a mítosz magyar változata: megszólalnak a szinkronszínészek, a rendező és a különleges effektekre ügyelő hangmérnök. A szöveg írója arról mesél, milyen nehezen találta ki a Star Wars speciális magyar nyelvezetét.

A könyvből részleteket talál a következő internet címen:

http://www.geocities.com/erbeszkorn/swkonyv/index1.htm




nka emblema 2012