sex hikaye

A Szelíd teremtés Münchenben

Németországban is bemutatkozik az új Mundruczó-film

2010. június 29. - filmhu
A Szelíd teremtés Münchenben

Münchenben, Németország legnagyobb nyári filmfesztiválján lesz a Szelíd teremtés - a Frankenstein-terv című Mundruczó-film német premierje - tudatta a Magyar Filmunió.

 

48 ország filmművészetének újdonságait mutatja be a napokban Németország legnagyobb nyári filmfesztiválja, a Filmfest München. A június 25-én kezdődött seregszemle a Berlinale után a legfontosabb filmes esemény Németországban. Az idei válogatás közel 200 új játékfilm németországi premierjének ad otthont. A müncheni fesztiválra meghívott filmek közül tizennégy, köztük Mundruczó új filmje, versenyezhet az 50 000 euró értékű fődíjért.

A Magyar Mozgókép Közalapítvány által támogatott Szelíd teremtés – A Frankenstein-terv című film német premierjére holnap este kerül sor a bajor fővárosban. A magyar-német-osztrák koprodukcióban készült alkotás májusban a cannes-i filmfesztiválon volt látható először. A film különlegessége, hogy Mundruczó Kornél maga alakítja az egyik főszerepet Monori Lili, Frecska Rudolf és Csíkos Kitty társaságában.






nka emblema 2012