sex hikaye

Aronofsky sci-fit rendez

2002. július 25. - filmhu
A Warner Bros. Pictures nagy reményeket fűz Darren Aronofsky The Fountain (A kút) című scifi-eposzához. Cate Blanchett és Ellen Burstyn mellett Brad Pitt is játszani fog a filmben. A biztos információ a készülő műről csak annyi, hogy 70 millió dolláros a költségvetés és hogy Brad a szakállát egy másik sci-fi miatt növeszti.

A forgatókönyvet teljes titokban tartják, csak annyi szivárgott ki a történetről, hogy ellentmond az egyszerű logika szabályainak. Egy férfi ( Brad Pitt) útját követhetjük végig a jelenben, ötszáz ével ezelőtt és a jövőben. A film a szerelem, halál és a halhatatlanság témáját is érinti.

A színészek nevén és az elnagyolt témakörön kívül még annyit árult el Lorenzo Di Bonaventura, a Warner Bros. vezetője, hogy régi rajongója Aronofsky filmjeinek, a-nek és a Rekviem egy álomért címűnek.

A 70 millió dolláros költségvetéssel készülő film gyártásának anyagi támogatásában a New Regency is részt vállal. A forgatás október végén kezdődik az ausztráliai Sydneyben és Quennslandbaen.

A forgatókönyvet a rendező és Ari Handel írta, a producerek Aronofsky és Eric Watson, a Protozoa Picures-beli partnere lesznek.

Címkék

hír



nka emblema 2012