sex hikaye

City of Miskolc: Új kisfilm forog a Cinefest alatt

A Daazo kisfilmes workshopja

2013. szeptember 10. - filmhu
City of Miskolc: Új kisfilm forog a Cinefest alatt

Szentpéteri Áron Kincses sziget című filmtervét választotta ki idén a City of Miskolc workshop. A kisfilm elkészítésére 10. Miskolc Cinefest Nemzetközi Filmfesztivál alatt kerül sor, ahol szeptember 21.-én be is mutatják az alkotást.

 

A rendező a Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat és a Csokonai Művelődési Központ kisfilmes pályázatán is lehetőséget kapott, hogy egy másik alkotás megvalósítására. Erről szóló cikkünk itt olvasható el.

A Daazo – European Short Film Centre rövidfilmes portál, a Sunny Stúdió és az Észak Média Kft. támogatásával, illetve szakmai konzultációjával elkészülő film két lakótelepi fiatalról szól, akik szerény anyagi körülményeik miatt kilátástalannak érzik, hogy kellemesen töltsék el a nyarat. Igen eredeti ötlettel állnak elő, amely javíthatna a helyzetükön.

A film producere a Sunny Stúdió munkatársa Majoros Zsolt, operatőre Nagy Zágon.



Nézd meg a Dumatúrát!

2012-ben Lafka Dávid filmterve bizonyult legjobbnak a City of Miskolc pályázaton, így ő készíthette el a Dumatúra című kisfilmjét, amely főszereplője a Showder Klubból is ismert standup komikus, Kiss Ádám.






nka emblema 2012