sex hikaye

Cronenberg és Mortensen ismét együtt

Az orosz maffia nyomában

2006. április 25. - filmhu
Cronenberg és Mortensen ismét együtt
Viggo Mortensen és David Cronenberg ismét együtt dolgozik a Keleti ígéretek-ben (Eastern Promises) – olvasható a The Hollywood Reporter-en. A film alapjául szolgáló történetet Steven Knight írta, aki a Gyönyörű mocsokságok forgatókönyvét is jegyzi. A Keleti ígéretek egy lánykereskedelmet bonyolító orosz bűnbanda utáni nyomozás története.

A sztori a következő: egy nővér nyomozni kezd, hogy kiderítse egy gyermekszülés közbe elhunyt nő személyazonosságát. A nővér komoly bajban találja magát, amint kiderül, hogy a Karácsony este elhunyt titokzatos orosz nőt prostitúcióra kényszerítették.

Viggo Mortensen ismét karddal a kézben, 
mint Diego Alatriste 
Egyenlőre kevés biztos információ van a filmről, Viggo Mortensenről is csak annyit tudni, hogy egy titokzatos, a bandához kötődő figurát fog játszani a filmben. Mortensen tavaly már alakított egy Cronenberg-filmben, az Erőszakos múltban. A Gyűrűk Urá-ban Aragornként nemzetközi hírnevet szerzett színész legközelebb egy XVII. századi látványos kosztümös alkotásban, az Alatriste-ben lesz látható, amely francia, spanyol és amerikai koprodukcióban készül. Alatriste kapitány az akkori idő spanyol háborúinak volt legendás fegyverforgatója.

A tervezett thriller anyagi hátterét a tavalyi Büszkeség és balítélet producere, Paul Webster, valamint a Focus Features és a BBC Films biztosítja.






nka emblema 2012