sex hikaye

Csányi sármos, sikeres – és meleg?

Mától látható a Coming Out előzetese

2013. november 13. - filmhu
Csányi sármos, sikeres – és meleg?

Szerdától látható a Coming Out előzetese, melyben Csányi Sándor egy olyan meleg férfit alakít, aki egy balesetet követően számára is váratlanul a nők iránt kezd el vonzódni. Bemutató decemberben.

 Sármos, sikeres és meleg, egy baleset után azonban már sokkal inkább érdeklik az utcán fellebbenő szoknyák, és persze az őt kezelő csinos doktornő, minthogy tovább szervezze amszterdami esküvőjét a barátjával. A Csányi Sándor, Tompos Kátya és Karalyos Gábor főszereplésével készült Coming Out előzetesét szerdán tette közzé az origo.

Orosz Dénes filmjében Csányi alakítja a meleg rádiós műsorvezetőt, Eriket, aki büszkén vállalja másságát, pedig minden nap éri valamilyen atrocitás. Szomszédja ki nem állhatja, az utcán tojással dobálják, és még a bulvármédia is folyton a nyomában van.

comingout600

Erik az esküvőjére készül Balázzsal (Karalyos Gábor), amikor egy motor elgázolja, utóbb pedig szokatlan változást észlel magán: látványosan vonzódni kezd elgázolójához, aki egyben kezelőorvosa (Tompos Kátya) is. A Coming Outot december 5-én mutatják be a hazai mozik. A napokban elindult a film Facebook-oldala is, ahol több werkfotó is található a forgatásról. 

Nézd meg a forgatáson készült videónkat!






nka emblema 2012