sex hikaye

Decembertől Terézanyu

Laborban Kéki Kata története

2004. október 12. - filmhu
Decembertől Terézanyu
Rácz Zsuzsa hősnőjének története lekerült a vágóasztalról. A filmen hétfőtől a laboratóriumi munkát végzik, amelynek befejeztével december 16-tól az Állítsátok meg Terézanyut! már a mozikban láthatjuk. Az alkotók közönségsikerre számítanak, amit az is jelez, hogy Kéki Kata látszólag rendes, de valójában kusza, keresgélő élete 30 kópián kerül a mozivásznakra.
 
 
 
 
Kapcsolódó anyagok
Az Állítsátok meg Terézanyut! című romantikus vígjátékot a tervek szerint december 16-tól vetítik a mozikban – közölte a filmet forgalmazó SPI. Rácz Zsuzsa azonos című regényéből készült mozi vágása hétfőn befejeződött, és elkezdődtek a laboratóriumi munkák.

Az eddig elsősorban reklámfilmek és videoklipek rendezőjeként ismert Bergendy Péter által készített alkotás vágása befejeződött, így hétfőn elkezdődhettek a film laboratóriumi utómunkálatai.

A film producere, Bodzsár István elmondta, hogy a közel félmillió ember által olvasott Állítsátok meg Terézanyut! című regény alapján egy egészen szokatlan érzékenységű és humorú alkotás készült. Az alkotók bizakodva várják a film premierjét, de az általuk várt nézőszámról babonából nem nyilatkoznak.

A főhősnő, Kéki Kata, a szerencse lánya. Csinos, vonzó nő, ahol megjelenik, mozdulnak rá a férfiak. Van szerető édesanyja, szeretetre vágyó öccse és – hozzá testvérként ragaszkodó – három barátnője. Van megbízható barátja is, aki már alig várja, hogy vőlegénnyé, férjjé, sőt családapává léptessék elő. Minden készen áll a sikeres élethez, amely azonban egyre késik.

Kéki Kata ugyanis egyáltalán nem boldog mindattól, amit a sors az ölébe csöppentett. Vitathatatlan adottságai ellenére ugyanis ebben a szép, ifjú, – ámde mégis érettnek mondható – korban neki nincs se igazi munkája, se igazi szerelme. Pedig állandóan keresi mind a kettőt.

A 30 kópiával a mozikba kerülő film operatőre Pados Gyula. A főszerepet a Radnóti Színház, az új évadtól már az Örkény Színház művésze, Hámori Gabriella alakítja. A további szerepekben Ónodi Esztert, Schell Juditot, Major Melindát, László Zsoltot, Csányi Sándort, Hujber Ferencet, Elek Ferencet, Nagy Ervint és Nagy Zsoltot láthatja a közönség.




nka emblema 2012