sex hikaye

Dokusok, figyelem!

Online dokufilm szemle az Indafilmen

2013. október 28. - filmhu
Dokusok, figyelem!

Online dokufilm szemlét hirdet az Indafilm. A leadási határidő október 30-a, aki gyors, még elküldheti a filmjét.

 November 1. és 15. között online dokufilm szemlét hirdet az Indafilm, melyre friss (az elmúlt 3 évben készült) dokumentumfilmeket várnak. A rendezvényen az utolsó két filmszemle dokumentumfilmjeit vetítik, valamint a beküldött alkotásokat is bemutatják.

A filmekre a fesztivál ideje alatt szavazni lehet, az öt legtöbb szavazatot kapott dokumentumfilm nem kizárólagos VOD-jogát az Index egy évre megvásárolja (a verseny ideje alatt 5 ezer megtekintés feletti filmek indulhatnak a szavazáson).

A nevezés lehetőségei:

1. Interneten már megosztott és feltöltött film esetén:
Ha már megosztottátok korábban a filmet, akkor elegendő a linket elküldeni (YouTube vagy Vimeo) a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.

2. DVD küldése
DVD-t az alábbi címre lehet postázni: Index.hu, Gőzsy Kati részére, 1033 Budapest, Flórián tér 1.

3. Fájlküldéssel
Bármilyen fájlküldő szolgáltatással a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.

A filmeket avi-ban, mov-ban, mpg-ben vagy mp4 formátumban kell elküldeni, mégpedig október 30-ig (éjfélig). A nyertes filmeket a szemle végén bemutatják a DocuArt-ban is.






nka emblema 2012