sex hikaye

Dupla csilis burger a Nisi Masa-n

Ruttkay Zsófia a zsűriben

2010. december 13. - filmhu
Dupla csilis burger a Nisi Masa-n

Csicskár Dávid Dzsoni és Nagy V. Gergő Dupla csilis burger című kisjátékfilm forgatókönyve bejutott a 2010-es Nisi Masa idei forgatókönyvíró pályázatának döntőjébe. A magyar zsűri Ruttkay Zsófia elnökletével 30 forgatókönyvből választotta ki a két legjobb írást.

 

A pályázatot a Nisi Masa hálózatán belül 23 európai országban hirdették meg. A döntőbe végül 25 szerzőt választott ki a nemzetközi zsűri, akik részt vehetnek a European Short Pitch fórumon.

Az esemény két részből áll. Elsőként az írók a januárban a franciaországi írórezidencián, Moulin d'Andé-ban megrendezésre kerülő workshopon tutorok segítségével fejleszthetik történeteiket. Ezt követően pedig a strassbourgi  pitching fórumon mintegy harminc európai producer előtt mutathatják be műveiket a koprodukciós megvalósulás reményében. Csicskár Dávid  idén kezdte meg mesterképzését az ELTE filmtudományi tanszékén, Nagy V. Gergő a Színház és Filmművészeti Egyetem forgatókönyvíró szakos hallgatója.

A Nisi Masa által szervezett European Short Pitch az egyetlen esemény Európában, amely rövidfilmes forgatókönyvek fejlesztésével foglalkozik. A Filmjus a döntőbe jutott szerzők részvételi díját 500 euróval támogatja.





(1) 
Hozzászólások
1-1  /  1
2010. december 16. csütörtök, 23:38#1| dawg
Heh#1: Errol nem is hallottam. Heh#2: Az eredmenyt jol eldugtatok, fooldalon miert nem volt? Titkolni kell az ilyet? Heh#3: Nagy V. Gergő a Színház és Filmművészeti Egyetem forgatókönyvíró szakos hallgatója. Na ezen mar meg sem lepodom. Heh#4: A magyar országos zsűri: Harmi Gábor, az SZFE forgatókönyvíró szakos hallgatója WTF

nka emblema 2012