sex hikaye

DVD és VHS csúcsok

Csillogott a makulátlan elme

2004. szeptember 30. - filmhu
DVD és VHS csúcsok
A múlt héten Amerikában a DVD és VHS eladások listáját az Egy makulátlan elme örök ragyogása  vezette. A második legnépszerűbb home videó a Star Wars Trilógia DVD változata volt, bár egyesek szereint az messze lekörözte a Jim Carrey főszereplésével készült mozit. Az eladásokon túl komoly bevételt jelentettek a kölcsönzések is, amelyek közt a Man non fire volt a toppon, amit a Mean Girls követett.

Jim Carrey főszereplésével készült Egy makulátlan elme örök ragyogása amerikai DVD és home videó eladásai nagyon jónak ígérkeznek. A mozikban nemrég nálunk is vetíteni kezdett filmből különböző digitális és VHS verzióiból összesen több mint 600.000 példányt adtak el a forgalmazás első napján, jelentette az Universal Studio Home Video. Első pillantásra ez nagyon jó kezdet, és bíztató az is, hogy az amerikai mozi pénztáraknál 40 millió dollár értékben adtak el jegyet az Egy makulátlan elmé örök ragyogására. Az Universal szerint a film jó úton halad afelé, hogy az a forgalmazás első egy hetében az összes eladott hordozó száma elérje az egy millió példányt, ami jóval meghaladja a várakozásokat.

Szintén a napokban adták ki a Star Wars Trilógia DVD csomagot, amely a Nielson VideoScan szerint a legjobb múlt heti eredménnyel dicsekedhet. Azonban a 20th Century Fox Home Entertainment jelentése megcáfolta az első hétre vonatkozó eladási adatokat. Ezzel szemben független forgalmazói források becslése szerint Amerikában a múlt hét végéig körülbelül három millió példány kelt el a Lucas-féle trilógiacsomagból.

A második legjobban fogyó film a második legtöbbet kölcsönzött mozi, a Mean Girls volt a múlt héten, összesen körülbelül 6.63 dollár bevételt hozva - állítja a Nelson VideoScan. A bevétel 7.7%-a az eddigi amerikai mozibevételnek.

A Fox stúdió másik filmje a Man on Fire volt a kölcsönzéssel legtöbb bevételt, 7.83 millió dollárt hozó mozi a múlt héten Amerikában. A kölcsönzés kezdetét követő 12 nap folyamán 19.4 millió dollár bevételt termelt, ami 24.9%-a az összes USA-ban eladott jegy árának. A film múlt héten a harmadik volt a Video Scan DVD eladási listáján, a kiadás első hét napját követően pedig listavezető.






nka emblema 2012