sex hikaye

Enyedi Ildikó filmjei Olaszországban

Mozi és a spiritualitás

2005. április 8. - filmhu
Enyedi Ildikó filmjei Olaszországban
Különprogramot mutat be Enyedi Ildikó játékfilmjeiből az Infinity fesztivál Albában. A mozi és a spiritualitás kapcsolatát kutató filmfesztivál díszvendége lesz a rendező. Janisch Attila Másnap című alkotásának fesztiválkörútja folytatódik, tájékoztatta a filmhut a Magyar Filmunió.

Az észak-olaszországi Albában április 9-én kezdődő Infinity fesztivál Enyedi Ildikó játékfilmjeinek különprogramot szentel. A mozi és a spiritualitás kapcsolatát kutató filmfesztivál díszvendége lesz Enyedi Ildikó. A válogatásban többek között az 1989-ben Cannes-ban Arany Kamerával elismert Az én XX. századom című filmet is műsorra tűzik.

Janisch Attila Másnap című filmjének fesztiválkörútja folytatódik: a napokban Floridában, a Tampai Nemzetközi Filmfesztivál programjában, majd ezt követően az isztambuli filmszemlén találkozhat vele a közönség. A török fővárosban megrendezett szemle április 17-ig tart 62 ország részvételével. A Másnap következő állomása Dánia legnagyobb nemzetközi filmes rendezvénye, a koppenhágai NatFilm. A koppenhágai mozik részvételével zajló fesztivál filmjeit ezután Dánia és Svédország több nagyvárosában is bemutatják.

Stockholmban április 10-17 között rendezik meg a Junior filmfesztivál, ahol a fiatalabb generációknak mutatják be a nemzetközi filmgyártás újdonságait, itt Böszörményi Zsuzsa Mélyen őrzött titkok című filmjét tűzik műsorra.

A fesztiválokról és a filmekről bővebb információ a www.filmunio.hu honlapon.



Címkék

hír



nka emblema 2012