sex hikaye

ÉRINTő - Egyetemisták és Főiskolások Filmszemléje

2000. augusztus 15. - Hidas Judit
2000. november 9. - 11.

Idén novemberben ismét lesz ÉRINTő - Egyetemisták és Főiskolások Filmszemléje. Bárki nevezhet - nem csak egyetemisták -, bármilyen témájú és műfajú filmmel, maximum 20 perc terjedelemben.
A szemle helyszíne Pilicsaba, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karának Campusa.
A rendezvény fővédnöke Szabó László Zsolt, az MTV elnöke.

Nevezési határidő: október 15.


A tavalyi Érintőre 117 filmmel jelentkeztek, ezek közül harmincncnyolc érkezett Erdélyből és három Szlovákiából. Az összdíjazás 200 ezer forint volt, összesen 15 díjat osztottak ki. A szemle programjának a részeként Varga Csaba, a Varga Animációs Stúdió vezetője, Péterfy András és Szilágyi Erzsébet tartott előadást a fiatal filmesek lehetőségeiről.

A zsűri tagságát Kántor László zsűrielnök, a Budapest Filmstúdió elnöke, Báron György, Dugovics Péter operatőr, Péterfy András, dr. Szilágyi Erzsébet filmszociológus és Groó Diána, a Színház- és Filmművészeti Főiskola végzős hallgatója alkották.

Az idei program különlegessége a - kísérleti jellegű - helyszíni, egyperces filmkészitési verseny, melyre a szervezők lehetőség szerint biztosítanak kamerát és vágási felszerelést. Amelyik jelentkező tud kamerát hozni, használhatja saját technikáját is.

Kiállítások, filmes szakmai beszélgetések, színházi előadások és irodalmi estek idén is tarkítják a programot, ezért ha filmedet nevezed, légy oly kedves és vegyél részt a szemle programján is.



Honlap: www.btk.ppke.hu/erinto

E-mail:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.




Címkék

nevezz , nevezes



nka emblema 2012