sex hikaye

Ewan nem lesz Hitler

2002. július 22. - filmhu
Ewan McGregor visszautasította a lehetőséget, amikor felkérték Adolf Hitler szerepének eljátszására egy új tévés drámában.

A producerek szerint a Star Wars sztárja tökéletes főszereplője lenne a négy órás minisorozatnak, a 31 éves skót sztár azonban köszöni, nem kér a megrázó programból. McGregor egyik barátja megerősíti a hírt: "Ewan soha nem vállalna el egy ilyen szerepet, s persze nem is csak azért, mert a pályájára rossz hatással lehetne. Neki ugyanis még vannak elvei."

A filmsorozat már elkészülte előtt hírhedtté vált. Sokan támadják a forgatókönyvet, mert a film a náci vezető korai, Ausztriában töltött életére koncentrálna, és nem foglalkozna a holokauszttal. Az amerikai CBS-nek készülő alkotás olyan témákat érint, mint például Hitler biszexualitása és magánéletének bizonyos epizódjai.

McGregor persze nem utasít el minden sötét szerepet, impozáns társaságban nemsokára forgatni kezdi karrierje első horrorfilmjét. A skót színész Christopher Lee, Sean Astin és Vanessa Redgrave oldalán játszik egy kisebb szerepet a The Riding Of The Laddie című moziban. A filmet szeptemberben Skóciában kezdi forgatni Robin Hardy. A történet középpontjában két, az alvilágba tévedt szűzlány kalandjai állnak.


Címkék

hír



nka emblema 2012