sex hikaye

Fődíj a Dealernek

Arany Athéné

2004. szeptember 27. - filmhu
Fődíj a Dealernek
„Bizsergető érzés az Akropolisztól pár száz méterre átvenni egy fesztivál fődíját” - a tegnap este véget ért Athéni Nemzetközi Filmfesztivál Arany Athéné díját nyerte el Fliegauf Benedek Dealer című alkotása, adta hírül a Filmunió.
Szeptember 26-án, vasárnap este ért véget a 10. alkalommal megrendezett „Opening Nights” filmfesztivál Athénban. A fesztivál fődíját, az Arany Athéné díjat Fliegauf Benedek Dealer címűalkotásának ítélte az Európai Unió újonnan és régebben csatlakozott országait képviselő fiatalokból álló zsűri.

A díjat a rendező személyesen vette át az ünnepélyes zárórendezvényen. „A filmet nagyon szerette a fiatalokból álló zsűri. Nekem személyesen azért nagy megtiszteltetés ez a díj, mert Athén nem egyszerűen Görögország fővárosa, hanem Európa valamikori spirituális központja. Bizsergető érzés az Akropolisztól pár száz méterre átvenni egy fesztivál fődíját.” – nyilatkozta boldogan Fliegauf Benedek a díjátadást követően.



(2) 
Hozzászólások
2-1  /  2
2004. szeptember 28. kedd, 16:05#2| ivibaby
Kedves Film.hu! A fiatalokból álló zsűrit nem kizárólag az Unióhoz újonnan csatlakozott országokból érkezők alkották, hanem az Unióhoz régebb óta tartozó, nyugat-európai tagországok fiataljai is.
2004. szeptember 27. hétfő, 16:31#1| torolt felhasznalo
Athénban?
Magyar film?
Drog-dealerről???

Biztos doppingoltak!!!!!
Fliegauf adjon vizeletmintát, vagy küldje vissza a díjat!

A "WADA-k" képviseletében.

nka emblema 2012