sex hikaye

Forog az S.O.S. szerelem!

Augusztus 24-től

2006. augusztus 9. - filmhu
Forog az S.O.S. szerelem!
Augusztus 24-én indul Sas Tamás S.O.S. szerelem! című új filmjének forgatása. A nagyvárosi romantikus komédiában Csányi Sándor, a Csak szex és más semmi sztárja alakítja a modern Cyranót, aki üzletszerűen segít férfitársainak a nagy Ő meghódításában. Szakmai és magánélete azonban válságba kerül, mikor beleszeret egy szépséges óvónőbe (Ulmann Mónika).

„Szurmai János fergeteges forgatókönyvet írt, amely a Sztárom a párom és az Igazából szerelem legjobb pillanataival vetekedik – árulta el Neményi Ádám producer (Puskásfilm). – A könyvet olvasva egyetértettünk Tamással, hogy a következő nagy közönségsikert tartjuk a kezünkben.”

„A főszerepre Csányi Sanyit akartuk az első perctől – teszi hozzá Sas Tamás, akinek ez az első rendezői munkája az Apám beájulna óta. – Senki más nem jöhetett szóba. Tehetsége és lelkesedése garancia arra, hogy a Valentin-napi bemutatóra egy humorban és érzelemben gazdag film kerül a közönség elé."

Csányi vetélytársát Fenyő Iván (Bőrnyakúak), asszisztensét Kovács Patrícia (Szerelemtől sújtva) játssza; míg Kern András egy rövid, de annál fontosabb szerepben tűnik fel.

Neményi elmondása szerint az S.O.S. szerelem! költségvetése 300 millió forint. Az összeget a TV2 és a Best Hollywood koprodukciós részvétele mellett állami és szponzori támogatásokból fedezik.

A filmet a Best Hollywood 2007. február 14-én, Valentin-napon mutatja be negyven hazai moziban.Címkék

hír


(1) 
Hozzászólások
1-1  /  1
2006. augusztus 10. csütörtök, 18:26#1| torolt felhasznalo
Utáljatok! Gyűlöljetek! Vessetek meg! De MIÉRT??????? Sas Tamás eddig sikerrel megbuktatott 3 közönségfilmet. Még hányat engednek neki tönkrevágni, mielőtt a csávó azt mondja, hogy "nem megy"? Arról meg nem is beszélve, hogy... hm... mintha ennek a filmnek a koncepcióját ismerném valahonnan. Igen. Egy olyan magas boxos-csávó volt benne, elálló fülekkel. Megyek, beveszem a gyógyszeremet, mert szétbasz az ideg. De hogy JA meg a többiek ne ebbe kössenek bele: ÉN DRUKKOLOK A FILMNEK. Csak van egy rossz érzésem...

nka emblema 2012