sex hikaye

Gáti Kati a Született feleségekben

Együtt Felicity Huffmannal 

2006. szeptember 26. - filmhu
Gáti Kati a Született feleségekben
Gáti Kati, a magyar származású, kanadai születésű és Los Angelesben dolgozó színésznő szerepet kapott a Született feleségek című sikersorozatban.
 
 
 
 

A hírt Kati saját blogján (www.moziplussz.hu/kati) jelentette be. Bár szerződése értelmében részleteket nem árulhatott el, annyit lehet tudni, hogy a 3. évad 7. epizódjában jut majd fontos szerephez. A színésznő két hétig dolgozik a stábbal, és hétfőn már munkához is látott. Katinak a Lynette-et alakító Felicity Huffmannal és egy új szereplővel, a háromszoros Emmy-díjas Laurie Metcalffal lesznek izgalmas közös jelenetei.

A sors fintora, hogy néhány évvel ezelőtt Kati épp Felicity Huffman miatt esett el egy szereptől. Mindketten a Kisanyám című romantikus film egyik mellékszerepéért voltak versenyben, de végül az akkor már ismertebb Huffman kapta meg Kate Hudson nővérének szerepét.

Kati az elmúlt években folyamatosan dolgozott: olyan sikerszériákba hívták szerepelni, mint a Vészhelyzet vagy a Las Vegas, az idei év elején pedig a 24 c. akciósorozat több részében is felbukkant. A múlt héten került adásba a Bones c. krimisorozat azon epizódja, melyben egy fiát gyászoló anyát keltett életre.

Gáti Kati június óta vezet online naplót a Moziplussz filmportálon, így a színésznő pályáját figyelemmel kísérők első kézből olvashatják a legfrissebb híreket. Legutóbb például azt, hogy Kati 9 év után ismét egy magyar filmben kapott szerepet, igaz nem Budapesten, hanem San Diegoban: a Bács Ferenc által alakított Márai Sándor fiának amerikai feleségét keltette életre a Minden másképp van című alkotásban.



Címkék

gáti kati , hír



nka emblema 2012