sex hikaye

Gyorshírek: Húsz kópiával érkezik Puskás-film, folytatódik a Filmsál akció

Rajzpályázat kicsiknek

2009. március 5. - filmhu
Jövő héttől a mozikba kerül a Puskás Hungary, húsz moziban, köztük négy fővárosi filmszínházban kezdik vetíteni Almási Tamás alkotását. A Filmsál-akció folytatódik Budapesten a Corvin, a Toldi, a Puskin és a Művész mozikban, és további rendezvényeken is megvásárolható az adományozás jelképe.
Rajzold le kedvenc háziállatodat!
A Fórum Home Entertainment Hungary és a Well PR Ügynökség háziállat-rajzoló pályázatot hirdet 6-14 éves általános iskolás gyerekek számára. Maximum 3 pályaművel lehet indulni, a téma a Nagyon vadon 2. című animációs film DVD- és Blu-ray-megjelenése kapcsán a kedvenc háziállatok. Az alkotások nem tartalmazhatnak közízlést sértő, illetve erőszakos jeleneteket. Beküldési határidő: 2009. március 19., csütörtök.

További info itt.
Húsz kópiával érkezik a Puskás Hungary című dokumentumfilm

Jövő héttől a mozikba kerül a Puskás Hungar, életrajzi filmhez képest egyedülálló módon húsz moziban, köztük négy fővárosi filmszínházban kezdik vetíteni Almási Tamás alkotását, jövőre pedig nagyjátékfilm is készül a legenda életéről.

Almási Tamás egész estés alkotásában olyan archív felvételeket is láthatnak a nézők, amelyek azokban az országokban készültek, ahol 1956 után élt és játszott. A Puskás Hungary zenéjét Dés László szerezte, és feltűnnek benne Öcsi bácsi pályatársai, barátai, testvére, felesége és olyan világsztárok, mint Pelé, Franz Beckenbauer, Michel Platini, Sir Alex Ferguson és Alfredo di Stéfano.

A díszbemutatóra várhatóan Magyarországra érkezik Puskás lánya és unokái és dédunokái, és részt vesz a vetítésen a legenda özvegye, az ő Bözsikéje is.

Folytatódik a Filmsál akció

Salamon András, Böjte József és Meskó Zsolt „Filmesek a szegényekért” címmel adakozási akciót indítottak el a 40. Magyar Filmszemlén. A bejelentést követő napokban a filmszakmai cégek, és produkciós vállalatok adakoztak, majd a Filmszemle ideje alatt négy moziban önkéntesek segítségével gyűjtötténk adományokat.  A szemle végén 2,5 millió forintos tiszta bevétellel zárták az akciót.

A kezdeményezés folytatódik: Budapesten a Corvin, a Toldi, a Puskin és a Művész mozikban, Kecskeméten az animációs filmesek, majd több helyszínen a Tér-Film-Zene Fesztiválon, továbbá a Székesfehérváron megrendezésre kerülő 14. Páholyszemlén is gyűjtik adományokat a „Filmsál akció” keretében.


Címkék

hír



nka emblema 2012