sex hikaye

Internetre kerül a biciklis roadmovie

Az alkotók karácsonyra időzítették az online premiert

2013. december 17. - filmhu
Internetre kerül a biciklis roadmovie

December 24-én debütál az interneten a Cycle Me Home című biciklis roadmovie, melyet eddig szinte kizárólag az alkotók által szervezett vetítéseken és néhány fesztiválon lehetett látni.

Két évvel ezelőtt egy fiatal magyar egyetemista és barátai úgy döntöttek, hogy Madridból biciklivel jönnek haza Budapestre, a spanyol-francia-olasz-szlovén-magyar túrát pedig meg is örökítették. A csapat tagjai júliusban indultak el a spanyol fővárosból, és augusztusban a Sziget-fesztiválon értek célba – összesen 38 napot (és éjszakát) töltöttek nyeregben.

„Szóval 2011-ben hazatekertünk Madridból, és ebből a tripből született ez a film”, mesélte a filmhunak az alkotók egyike, Klára Levente. A promót már az út előtt elkezdték a Facebookon, aztán az út során végig lehetett követni őket. A filmet tavaly áprilisban mutatták be a Merlinben, az elsőt pedig sok-sok további vetítés követte: „turnéztunk a filmmel, és a sok turnéból csináltunk egy új filmet”, melyet azután a Toldiban mutattak be.

Cycle Me Home - THE TRAILER from Cycle Me Home on Vimeo.

Az alkotók most úgy döntöttek, hogy az eredeti filmet felteszik az internetre, a Cycle Me Home online premierjét pedig december 24-re időzítették. A filmnek egyébként már most elég népes rajongótábora van, a produkció Facebook-oldalát több mint 4400-an követik.






nka emblema 2012