sex hikaye

Irány a 2007-es CineFest!

Jelentkezz az idei fesztiválra!

2007. február 14. - filmhu
Irány a 2007-es CineFest!
Idén is sor kerül Miskolcon a Fiatal Filmesek Nemzetközi Fesztiváljára. A negyedszer megrendezésre kerülő esemény szeptember 16. és 23. között zajlik majd. A versenyre legkésőbb június 30-ig nevezhet minden 35 éve alatti filmes alkotó, 2007-ben először Roma-kép kategóriában is.
 
 
 
 
Kapcsolódó anyagok

A fesztiválra az alábbi kategóriákban lehet nevezni:
• Nagyjátékfilm (60 perc vagy hosszabb)
• Kisjátékfilm (60 percnél rövidebb)
• Dokumentumfilm (maximum 60 perc)
• Animációs film
• Kísérleti film

A film rendezője a film elkészültekor legfeljebb 35 éves lehet. A 2007-es fesztiválra 2005-ben vagy azt követően elkészült filmmel lehet nevezni. Nevezési díjat nem kell fizetni. A benevezett filmekből előzsűri válogatja ki a versenyprogramba kerülő alkotásokat. A versenyprogramba válogatott filmek rendezőjét (vagy a film egy másik alkotóját) a szervezők meghívják a fesztivál időtartamára, és szállást biztosítanak a számára. Az útiköltséget a résztvevők saját maguk állják. A fesztivál hivatalos nyelve az angol és a magyar.

2007-ben egy speciális kategóriában is lehet nevezni: a "ROMA-KÉP - Romák a kamera előtt és mögött" témában. Ebben a kategóriában külön zsűri díjazza a filmeket. A nevezési határidő minden kategóriában 2007. június 30. A nevezés feltétele, hogy a kitöltött nevezési lap és az előzsűrizésre beküldött film DVD vagy VHS formátumban a fenti határidőig beérkezzen, az aláírással igazoltan elfogadott nevezési szabályzattal és a nevezési lapon feltüntetett kötelező mellékletekkel (fotó, dialóglista, stb.) együtt. Az előzsűri döntése 2007 augusztusának elejére várható.

(A CineFest - Fiatal Filmesek Nemzetközi Fesztiválja szervezőbizottsága)



Címkék

nevezz , nevezes



nka emblema 2012