sex hikaye

Jön a legnagyobb magyar filmstúdió 

Műtermek, kiszolgálás, iskola

2004. február 20. - filmhu
Szabados Róbert és Amy, a stúdió vezetői2004. szeptemberében Pomázon megnyitják Magyarország legnagyobb filmstúdióját a Stern Film Stúdió & Média Centert, mely a magyar és nemzetközi filmipar számára kíván, új minden igényt kielégítő forgatási helyszínt biztosítani. A Stern Film két műteremmel és a hozzá tartozó kiegészítő helyiségekkel (produkciós irodák, smink szobák, öltözők, díszletépítő, jelmezkészítő műhelyek, éttermek, kamion- és lakókocsi-parkoló, stb.) várja a magyar és nemzetközi produkciókat.
A STERN FILM igazgatósága reméli, a Pomázon épülő „filmgyár” mindenki számára kedvező munkafeltételeket teremt és központi alkotó műhelyévé is válik majd a magyar filmeseknek. A MAFILM fóti telephelyén lévő, egyenként 1000 m2-es Máriássy és a Huszárik műtermeknél - melyek idáig hazánk legnagyobb ilyen épületei voltak - a most épülő termek másfélszer-kétszer nagyobbak lesznek.

Az épületegyütteshez tartozik egy 1000 m2-es díszlet-, jelmez- és festőműhely, egy raktárhelyiség, valamint jól felszerelt irodák, társalgók, öltözők és sminkszobák. A telephelyen étterem is lesz, ahol a produkciók számára változatos étkezési lehetőséget biztosítanak, külön gondolva a vegetáriánusokra is.

A stúdióhoz kapcsolódik egy filmiskola, ahol a képzésben részt vevők megtanulhatják majd a legújabb technológiák használatát, megismerhetik a computeres és internetes lehetőségeket, valamint a stúdiónak köszönhetően azonnal ki is próbálhatják a gyakorlatban, amit az iskolapadban elsajátítottak. A tanárok a magyar és külföldi szakma jeles képviselői lesznek, az órákat pedig angol és magyar nyelven fogják tartani. A Stern Filmiskola nem titkolt célja, hogy világszínvonalú oktatási környezetet teremtsen tanulói számára.      

Címkék

hír



nka emblema 2012