sex hikaye

Kamera Hungária

Immár ötödször

2005. január 7. - filmhu
Kamera Hungária

A televíziós műsorok legnagyobb hazai seregszemléje, a Kamera Hungária immár ötödik alkalommal, tizenhárom kategóriában, 2005. január 31-ig várja a nevező pályaműveket. A szakemberekből álló kategória- zsűri válogatása után a legjobb alkotások végső megmérettetésére – a szakma és a közönség előtt egyaránt - a márciusi műsorfesztiválon kerül sor, melynek idén Pécs városa ad otthont.

A Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivál szervezői idén azon alkotások jelentkezését várják, melyek 2004. január 1. és 2005. január 30. között kerültek televíziós műsorszolgáltatónál első sugárzásra. A szemle versenyében az a magyar nyelvű - magyarországi és határon túli alkotó, televíziós társaság és szakmai csoportosulás által beküldött - alkotás vehet részt, amely korábban nem részesült e szemle díjazásában.

A tizenhárom versenykategóriában, a korábbi kategóriákon – szórakoztató műsor, tényfeltáró riport, stúdióbeszélgetés, tematikus magazin, főcím, kísérleti alkotás, dramatikus mű stb. – túl külön műfaji besorolást kaptak idén az esélyegyenlőségi műsorok, a sportközvetítések és a dokumentum-szappanoperák, a dokusoap-ok. A szakma kategóriánként egy-egy díjjal jutalmazza a legjobbnak ítélt alkotásokat és három, egyéni teljesítményt elismerő ún. alkotói díjat oszt ki. A nézők szavazatai alapján a legnépszerűbb televíziós személyiséget és produkciót közönségdíjjal jutalmazzák.

A jubileumi, ötödik fieszta idén már öt napon át – 2005. március 18-22-között - várja majd a szakma és a televíziózás szerelmeseinek érdeklődését. Csermely Ákos, a Fesztivál elnöke elmondta: „A Kamera Hungária lehetőséget teremt, és átfogó képet ad az elmúlt időszak televíziós termésének áttekintésére, elemzésére és a minőségi televíziózás elismerésére.”

Az érdeklődők jelentkezési lapot és további információt a szervezők honlapján, a www.mediahungaria.hu címen találhatnak.



Címkék

nevezz , nevezes



nka emblema 2012