sex hikaye

Készül a Shop-stop folytatása

Az elárusítók szenvedései

2004. szeptember 1. - filmhu
Készül a Shop-stop folytatása
Kevin Smith úgy döntött, hogy elkészíti a Clerks (nálunk Shop-stop címen futott) következő részét. A produkció a Miramax Films gondozásában készül, a forgatókönyvet természetesen Smith írja. A mű munkacíme: The Passion of the Clerks (Az elárusítók szenvedései). A történet a Shop-stop dolgozóinak további sorsát követi nyomon, napjainkban. A forgatás 2005 januárjában kezdődik.

A folytatás a Shop-stop-ból megismert karakterekre épül. A tervek szerint a szerepeket is ugyanazok a színészek játszák, akik a legendás első részben is alakították a hibbant boltosokat: Brian O'Halloran és Jeff Anderson (és természetesen a filmben feltűnik majd maga Kevin Smith is, Csendes Bob szerepében).

"A Shop-stop elkészülésének tizedik évfordulójára készítettük elő a film DVD díszkiadását. Sokat foglalkoztam a filmmel, és újra beleestem a karakterekbe", nyilatkozta Smith a Hollywood reporter-nek. "A folyamat felidézte bennem, hogyan kerültem a filmszakmába: sok dumából és alacsony költségvetésből készülő komédiákkal. Megírtam a forgatókönyvet, amelynek főszereplői ismét Dante és Randal, akik idősebbek lettek ugyan, de bölcsebbek nem."

A Shop-stop tizedik évfordulójára készülő, három dvd-ből álló Clerks X Szeptember 7-én jelenik meg Amerikában. A kiadvány tartalmazza az eredeti moziváltozatot, egy, a Sundance Fesztiválon bemutatott, újravágott változatot és egy dokumentumfilmet a forgatásról.

Kevin Smith jelenleg a Jersey Girl című filmen dolgozik, és a Green Hornet képregény moziváltozatát készíti elő, szintén a Miramax számára. 



Címkék

hír



nka emblema 2012