sex hikaye

Koproducerek Ljubljanában

Neighbouring Coproduction Meeting

2008. február 15. - filmhu
A Ljubljanában megrendezésre kerülő Európai Hét keretében koprodukciós találkozót szerveznek 2008. május 5-6-án, melyen Szlovénia, Ausztria, Olaszország, Magyarország és Horvátország vesz részt. A találkozóra csak projekttel lehet jelentkezni. Az olyan projektek beküldését várják bármilyen műfajban (játékfilm, dokumentumfilm, animáció), melyek a fenti országokkal való együttműködés szempontjából érdekesek lehetnek. Cégenként legfeljebb egy projekttel lehet jelentkezni.

Jelentkezés
Az alább letölthető jelentkezési lapot legkésőbb 2008. február 29-ig az alábbi e-mail címekre kell küldeni:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez és Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

Kiutazás és ellátás
Az utazási költséget a résztvevőnek kell állnia, a cég képviselője (1 személy) számára az egyéjszakás szállás, ellátás, felszerelés ingyenes. Akik megfigyelőként szeretnének jelen lenni, azoknak a szállásról gondoskodniuk kell, ám a kiegészítő költségek (ellátás, felszerelés) őket sem terhelik.

A jelentkezéseket legkésőbb 2008. február 29-ig kell beküldeni, a kiválasztottak listája március 15.-től a szlovéniai MEDIA Desk honlapján lesz olvasható. (www.mediadesk.si)  A személyes találkozókra való igényeket április közepéig a fenti e-mail címen, Tanika Šajatovič-nál kell jelezni.

Az NCM általános koordinátora:
Sabina Žakelj, a MEDIA Desk Szlovénia vezetője
Tel.: +386 1 234 32 16
Mobil: +386 41 65 87 65
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez
Web: www.mediadesk.si



Címkék

nevezz , nevezes



nka emblema 2012