sex hikaye

Kovi és Michelle Wild kapta a magyar pornó Oscart

2002. augusztus 19. - filmhu
Idén ismét vízre szálltak a magyar pornóipar legismertebb sztárjai, és gazdákra találtak a magyar Oscar-díjak. A Tutti-frutti magazin díját, a legjobb magyar pornófilmrendezőjét Kovi Kovács István, a legjobb színésznőjét Michelle Wild vihette haza.

Augusztus 18-án éjszaka sor kerülhetett a 2002-es magyar pornófilm Oscar-díjkiosztására a Szexhajón, az Exkluzív Erotikus Party keretében, miután Demszky Gábor főpolgármester nem tiltotta be az augusztus 15 és 17 között megrendezésre került Aphrodite Nemzetközi Erotikus Kiállításnak nevezett pornó rendezvényt Szőke László az MDF budapesti választmányának elnökének nyílt, mti-ben is közölt felkérésére.

A díjakat kiosztó szakmai bizottság inkognitóban kíván maradni. Még Kovi Kovács István sem tudja, hogy kiknek köszönheti, hogy az idén Las Vegasból hazahozott két pornó Oscar-díj és a brüsszeli „legjobb kelet-európai pornófilmrendező"-díj után kiknek köszönheti a „2002. év legjobb magyar pornófilmrendező"-díját.

Monique Covet pornófilmszínésznőt már külföldön is díjazták, de Michelle Wildnak ez az első elismerése. A magyar pornó Oscar-díjkiosztó rangban nem is, de látványban és külsőségekben megközelítette nyugat-európai társait, a brüsszeli és berlini fesztiválok ünnepélyes ceremóniáit. A hajó audió-, videó-, látvány- és fénytechnikával is el volt látva, emellett ködgépek, exkluzív ruhák, ováció és igazi bombázók - Monique és Michelle mellett Sandra Iron - biztosították a díjkiosztó kellékeit.

A magyar Oscart a magyar producerek pénzelte magyar sztárokkal készített magyar filmek között osztották ki. Évente 150-200 magyar pornófilm készül, melyet csak néhány száz példányban jelentetnek meg. A magyar pornósztárok és -rendezők az itthoni kevés pénz miatt főleg külföldre dolgoznak. A kis felvevőpiac miatt hazánkban ezek a külföldön gyártott filmek nincsenek forgalmazásban. Ha valaki például Kovi Kovács nemzetközi pornó Oscar-díjnyertes filmjét akarná megvenni, csak intim shopokban és néhány videotékában lenne rá esélye.

Szőke László pedig újabb nyílt levélre készülhet, hiszen Staller Ilona, alias Cicciolina fővédnökségével működő három napos kiállítás csak a bemelegítője volt a szeptemberi rendezvénynek, ahol előreláthatólag Michelle és Sandra közös filmjét is bemutatják. Ez a film még csak terv szinten létezik, de Michelle menedzsere, Kovi Kovács segítségével addigra elkészülhet, hiszen Kovi augusztusban befejezte a legutóbbi nagyfilmjének forgatását, és most minden figyelmét az új filmre összpontosíthatja.

fotó- Michelle Wild honlapja

Címkék

hír



nka emblema 2012