sex hikaye

Magyar filmelőzetes pályázat a filmhun

Hatásvadászat 2007

2006. december 18. - filmhu
A modern filmgyártás legfontosabb kampányeleme a jól eltalált, hatásos, figyelemfelkeltő előzetes – olyannyira hogy a trailerkészítés mára önálló szakterületté nőtte ki magát. A tavalyi pályázat sikerén felbuzdulva a filmhu moziportál idén is meghirdeti az év magyar filmelőzetese pályázatot. Reméljük, hogy kezdeményezésünkkel hagyományt tudunk teremteni, s hozzájárulhatunk az előzetes műfajának hazai fejlődéséhez.

A versenyen automatikusan részt vesz minden, a 38. Magyar Filmszemlén bemutatásra kerülő magyar játék-, dokumentum- és kisjátékfilm, mely bedigitalizált előzetessel* rendelkezik. Ezen felül nevezhet bármely idén készült vagy bemutatott magyar játék-, dokumentum- és kisjátékfilm, amennyiben nem szerepelt a 2006-os „Hatásvadászat” pályázaton (a tavalyi listához ld. /szemletoplist_trailer.ivy), s bedigitalizált formában képes beküldeni 2 percnél nem hosszabb trailerét*.

A névvel, címmel, elérhetőséggel ellátott nevezéseket január 26-a, 12 óráig várjuk az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -ra vagy CD-re kiírva az alábbi címre, „Hatásvadászat 2007” megjelöléssel:
Film.hu Kft 1075, Budapest, Károly krt. 3/a. IV. em. 40.

A nevezett produkciók előzetesei fölkerülnek a magyar.film.hu és a szemle.film.hu portálokra letölthető formában.

A pályázat nyertesét a 38. Magyar Filmszemle ideje alatt, január 30-a és február 6-a közt internetes közönségszavazás alapján választjuk ki.

A verseny fődíjasa és a közönségszavazás nyertese értékes díjakban részesülnek.

további információk Lovas Balázs szerkesztőtől kérhetők:
tel.: (+36-1) 411-1670, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

* csak .wmv és .mov formátumokat tudunk elfogadni, közepes felbontásban



Címkék

nevezz , nevezes


(1) 
Hozzászólások
1-1  /  1
2006. december 19. kedd, 22:41#1| f.r.a.n.k.
bumm egy

http://www.youtube.com/watch?v=AEId47gnBaA

nka emblema 2012