sex hikaye

Már lehet nevezni a 11. Cinefestre

Tolnay Klári 100

2014. február 14. - filmhu
Már lehet nevezni a 11. Cinefestre

Elindult a nevezés 11. Jameson Cinefestre, amelyet idén szeptember 12. és 21. között rendeznek meg Miskolcon. A további programokról ugyan még keveset lehet tudni, de a CineClassics a 100 éve született Tolnay Kláriról is megemlékezik majd.

2014. május 31-ig várják a nevezéseket a 11. Jameson CineFestre. A versenybe került filmek listáját augusztus közepén hozzák nyilvánosságra. 2014-től a kisjáték-, animációs és dokumentumfilm kategóriákban kizárólag a reelport.com-on fogadják el a jelentkezéseket a szervezők. A részletek itt, nevezési szabályzat itt.

Száz éve született a nagy színésznő, aki előtt nagyszabású országos rendezvénysorozat tiszteleg 2014-ben. A számos műfajban kiemelkedőt alkotó Tolnay Klári örök közönségkedvenc. Emberábrázoló tehetsége, belülről sugárzó mosolya, jellegzetes hangja, nemes tartása, eleganciával átitatott természetes filmes és színpadi jelenléte milliókat érintett meg. Művészetéről a tervek szerint a CineClassics is megemlékezik szeptemberben, az emlékévről további részletek itt.

tolnayklari 600






nka emblema 2012