sex hikaye

Márciusban indul a Mozinet Magazin

Offline-on az Online

2004. február 26. - filmhu
A Mozinet.hu filmes portál nyomtatott kiadása március 2-ától kapható az újságosoknál. A ’97-ben alapított honlap először pont egy évvel ezelőtt, tavaly márciusban jelentkezett az internettől függetlenül, a Fix.tv-n indított műsoruk azóta is hetente látható a tévéadón.
A Mozinet Magazin címen megjelenő havilap első száma 5000 példányban jelenik meg DVD melléklettel és 3000 példányban melléklet nélkül. A magazin A4-es formátumban kerül kiadásra, 135 illetve 170 grammos műnyomó papíron, színes és fekete-fehér oldalalakkal. Az induláskor 32 oldalas lesz a kiadvány, a terjedelmet szeptemberre szeretnék megduplázni, 2005. januárjától terveik szerint 100 oldalon fog megjelenni a magazin. A Magazin tartalmában a portálon megjelenő anyagokra támaszkodik, az ott bevált rovatokra épít. A mozifilm és DVD premierek ismertetése mellett, hangsúlyosak lesznek benne a Box Office elemzések, a forgatási beszámolók és a rendezvénytudósítások.

A Magazin igen erős reklámkampányt kap indulásakor, mind online, mind offline területen. A Mozinet.hu-n kívül reklámjaink futni fognak több partnerünknél, illetve a Freeweb.hu-n is, az utóbbin több millió megjelenést kötöttünk le. Folynak a tárgyalások a televíziókban és a rádiókban való megjelenésről, illetve az outdoor reklámokról. A Pesti Esttel már megállapodás született, logójuk és szórólapjaik pedig több rendezvényen kint lesznek a 2004-es év első felében. Állandó nyereményjátékokkal és előfizetéshez kapcsolódó sorsolásokkal szeretnék az olvasók körében még ismertebbé tenni a Magazint.

Az újság fogyasztói ára DVD-vel 1980 Ft, DVD nélkül 295 Ft lesz.

Címkék

hír



nka emblema 2012