sex hikaye

Meddig mész el egy jó helyért?

Két hét múlva bemutató

2015. január 7. - filmhu
Meddig mész el egy jó helyért?

Január 22-én mutatják be a mozik Miklauzic Bence új filmjét, a Parkolót, melyben Lengyel Ferenc, Szervét Tibor és Pokorny Lia mellett egy 68-as Ford Mustang is fontos szerephez jut.

Miklauzic Bence új filmjében, a Parkolóban az üres telken álló parkolónak van egy ura, a Lengyel Ferenc által alakított Légiós. Télen-nyáron itt él a lakókocsijában, és csak egyetlen cél vezérli: nem akarja, hogy a külvilág káosza betörjön az általa kialakított nyugalom szigetére. Az egyetlen helyre, ahol otthon érzi magát.

Egy nap azonban olyan vendég érkezik, akinek feltűnése alapjaiban változtatja meg Légiós és a hely addig megszokott életét. A Szervét Tibor alakította Imre, a gazdag üzletember 1968-as Ford Mustangjának keres biztonságos parkolóhelyet. Ekkor egy fordulatos, meglepetésekkel teli párbaj veszi kezdetét, melynek során egyre rafináltabb és durvább eszközökkel küzd a belváros két magányos harcosa a hullámpalával fedett parkolóhelyért.

Nézz bele a filmbe!

„A két férfi összeütközésében alkotóként leginkább az érdekelt, hogy az alapvető emberi integritás milyen feltételekkel őrizhető meg? Meddig mehetünk el, ha az identitásunkat jelentő alapelveket kérdőjelezik meg? Hogyan tudunk szembenézni a kérdéssel, hogy azon a helyen vagyunk-e a világban, ahol lennünk kell? És van-e erőnk és merszünk változtatni, ha nem? A film cselekménye, a szereplők tettei, a konfliktus kiéleződése mögött folyamatosan ezeket a gondolatokat kerestük” – mondja a rendező, Miklauzic Bence.

A Katapult Film és az RTL Klub gyártásában készült Parkoló január 22-én kerül a hazai mozikba az A Company Hungary forgalmazásában. A forgatókönyvet Hegedűs Bálint, Lengyel Ferenc és a rendező, Miklauzic Bence írták. A film operatőre Miklauzic Márton, a főbb szerepekben Lengyel Ferenc, Szervét Tibor, Pokorny Lia, Somody Kálmán, Rajkai Zoltán, Miklauzic Simon, Egyed Attila és Rába Roland láthatóak.






nka emblema 2012