sex hikaye

Mediawave jelentkezés

Fényírók Fesztiválja

2008. december 17. - filmhu
Mediawave jelentkezés
2009. január 10-ig lehet nevezni a filmeket a 19. MEDIAWAVE Nemzetközi Film és Zenei Fesztiválra. A rendezvény történetében most először hirdetnek versenyt játékfilm kategóriában is a szervezők.

A Mediawave Fesztivál – „FÉNYÍRÓK FESZTIVÁLJA” olyan alkotók jelentkezését várja, akik divatoktól független, egyéni úton járnak, akik számára a technika nem cél, hanem eszköz; akik öntörvényű filmnyelvet akarnak teremteni, éljenek bárhol a világban, kisebbségben vagy kevésbé reflektorfényben lévő tájakon.

A szervezők olyan fesztivált szeretnének, ahol nem az egzotikum, a trükk játssza a főszerepet, hanem az eredeti, a friss, az életteli szemlélet, ahol sokféle gondolkodású, szabad szellemű alkotók találkozhatnak egymással. 
 
Geográfiai határhelyzetük lehetőséget biztosít arra, hogy tudatosan közvetítsenek a ma is egymástól meglehetősen elzárt kelet- és nyugat-európai régió művészeti mozgásai között. A szervezők célja nem az egységesítés, hanem sokkal inkább a helyi értékek, sajátosságok bemutatása. Kelet és nyugat határán, az egykori politikai és a legújabbkori kulturális és gazdasági vasfüggöny keleti végvárában megkísérelik felmutatni a jelenkori filmes népvándorlás eredményeit, amelyet más vizuális előadások (színház, mozgásszínház, kiállítások), valamint népzenei, improvizatív és alternatív zenei koncertek egészítenek ki.

2009 április 25 – május 2 között 19. alkalommal kerül megrendezésre a Mediawave Nemzetközi Film és Zenei Fesztivál. Nevezni bármely műfajban (fikció, dokumentum, animáció, kísérleti, zenei film) és bármilyen terjedelemben (rövid és egész estés film) lehet.

A versenyprogram filmjeit, angol felirattal ellátva, 35 mm-ről, 16 mm-ről, Betacam SP-ről vagy dv-ről áll módjukban vetíteni. 

A nevezési határidő:
2009. január 10.

Nevezési díj nincs.

További információk a fesztiválról, a nevezési szabályokról, illetve a versenyfilmes kategóriákról a www.mediawave.hu oldalon.



Címkék

nevezz , mediawave , győr , nevezes



nka emblema 2012