sex hikaye

Mediawave Nemzetközi Tábor 

Film és fotó a gyakorlatban

2005. május 20. - filmhu
A tábor a főiskolás és egyetemista réteg filmkészítéssel, fotózással kapcsolatos ambícióihoz szándékozik hátteret biztosítani. A szakmai munkára koncentrál, pedagógiai felügyeletet nem vállal. A tábor a tanulni és nem pusztán nyaralni vágyó fiatalokat várja, akik kellő fanatizmussal rendelkeznek önmaguk tehetségének megmutatásához.

FOTOGRÁFIA:
- oktató: Radu Igazság (a bukaresti Szépművészeti Egyetem fotó szakának professzora, nemzetközi hírű animátor, kísérleti filmkészítő)
- kiemelt program: A falu régi részének (Őrhegy) archiválása.
vezetője: Radu Igazság; a falurész lakóitól régi családi képeket gyűjtünk és minden évben újra megörökítjük őket és környezetüket. A program több évre szól, kezdőknek és haladóknak egyaránt izgalmas. Dokumentumfilmes ambíciókkal megáldott fiatalok csatlakozását is várjuk!
- vendégelőadók: Kassay Róbert, Szabó Péter (fotográfusok)
- téma: archív fotótechnikák, digitális fotófeldolgozás, egyéb specialitások (kidolgozás alatt)
- részvételi díj: 30.000.-Ft/fő, amely magában foglalja az oktatást, korlátozott mennyiségű nyersanyagot, a hagyományos és digitális képfeldolgozás technikai hátterét, valamint remélhetőleg aktfotózást. (Várjuk amatőr modellek jelentkezését!) Kamerát és 5-10 saját képet – bemutatkozásként – minden résztvevő hozzon magával.

FILMKÉSZÍTÉS:
- csoportvezető: Hartyándi Jenő (függetlenfilmes)
- szakoktatók: hang - Wahl Frigyes (hangmérnök), kép és világítás – Szepesi Gábor (operatőr), 16 mm és S8 technika – Csáki László (operatőr, rendező), animáció -  Radu Igazság és Csáki László
- téma: filmetűdök, dokumentumfilmek, koncertfelvételek, színházi adaptációk, önálló filmek készítése,
- részvételi díj: 30.000.-Ft/fő, amely magában foglalja az oktatást, és a technikai háttér (kamera, editálás), valamint korlátozott mennyiségű nyersanyag biztosítását. Ha valaki rendelkezik kamerával, a jobb időkihasználtság miatt hozza magával.

Szállás: sátorozás a ravazdi kerek asztal egyik jeles lovagjának festői gyümölcsfákkal és halastóval színezett édenkertjében (saját sátorban). Táborozási díj: nincs.
Jelentkezés: az interneten elhelyezett jelentkezési lap e-mail vagy postai úton való visszaküldésével, valamint a részvételi díj pénzes utalványon való átutalásával történik a lenti címre.

A tábor időpontja: 2005. augusztus 5-13.

Határidő: 2005. június 20. (jelentkezési lap a honlapról tölthető le www.mediawave.hu )

Részvételi díj: oktatás:20.000.-Ft/fő + étkezés: kb.:10.000.-Ft/fő = 30.000.-ft/fő
(Pályázatok segítségével igyekszünk a végösszeget a felére csökkenteni. Korábbi években ez mindig sikerült!)

Különösen indokolt eseteken kívül a tábor nem várja a késve vagy csak egy-két napra leugró és egyéb nyaralóturista vagy önmegvalósító művész kategóriába tartozó jelentkezőket.

Kiegészítő programok: a napi rendszerességgel vetítő pajtamozi; vásári komédia Boka Gábor vezetésével, Bakonyalji Vigasságok (aug.11-14). (a program alakulása a neten követhető: www.mediawave.hu),

Szervezők:
MEDIAWAVE Alapítvány (Győr), Rómer Ház Közalapítvány (Győr), FAV Alapítvány (Bukarest)

MEDIAWAVE
Nemzetközi Vizuális Művészeti Alapítvány / International Visual Art Foundation
H-9028. Győr, Soproni u. 45. Hungary
Tel: + 36/ 96/ 517-666, + 36/ 70 - 279 0201
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ÉS Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
részletes program, jelentkezési lap: www.mediawave.hu



Címkék

nevezz , nevezes



nka emblema 2012