sex hikaye

Meghalt a legkisebb Douglas-fiú

A nagyok árnyékában

2004. július 9. - filmhu
Meghalt a legkisebb Douglas-fiú
Kirk Douglas legkisebb fiát, a régóta drog- és alkoholproblémákkal küszködő Eric Dougles-t kedden holtan találták egy New York-i lakásban. A néhai színész és komikus holttestét egy takarítónő találta meg a manhattani apartmanban. Erőszakra utaló jelet a rendőrök nem találtak rajta, az igazságügyi orvosszakértő boncolást kért a halál okának kiderítésére.

A 46 évesen elhunyt Eric, aki egyébként a hollywoodi sztár Michael Douglas féltestvére, korábban televíziós show-kban és néhány moziszerepben (Delta Force 3) tűnt fel, de jobban lehetett ismerni az újságok címlapjáról, miután többször meggyűlt a baja a hatóságokkal.   

Egyszer például akkor tartóztattták le, amikor egy repülőgépen összeverekedett a személyzet egy tagjával, miután a kutyáját kiengedte a szállítókosárból és pokrócokkal dobálta a légikísérőket.

A rehabilitációs programmal is próbálkozó Eric a New York's Daily News-nak egyszer arról nyilatkozott, hogy milyen nehéz egy ilyen híres család tagjának lenni: "A legkisebb fiúnak lenni ebben a családban - ez néha nyomasztó számomra. Úgy érzem ilyenkor, hogy mindenképp hozzájuk kell hasonlítanom magam." Azt is elárulta egyszer, hogy furcsa beszéde és testtartása egy 8 napos kóma eredménye, mely egy kábítószeres baleset folyományaként érte 1999-ben.

A tegnap tartott temetésen a Douglas-család tagjai és közeli barátai több mint 80-an kísérték utolsó útjára Eric Douglas-t.






nka emblema 2012