sex hikaye

Mi nyomja a szívünket 2012-ben?

A Magyar Filmművészek Szövetségének pályázata

2012. június 8. - filmhu
Mi nyomja a szívünket 2012-ben?

A magyar filmgyártás takaréklángon működik. Az állami filmtámogatás a korábbinak a töredékére esett vissza és egyes műfajok teljesen kiszorultak belőle. A kollégák többnyire munka nélkül vannak. Ebben a helyzetben a Magyar Filmművészek Szövetsége indokoltnak tartja egy rövidfilm
összeállítás elkészítését, amivel a szakma bizonyíthatja életképességét.



Mi nyomja a szívünket 2012-ben?
Erre adhatja meg mindegyikünk a választ. „Nem nehéz filmet csinálni, ha megvan hozzá a düh!”

Ebben a vállalkozásban bárki – nem csak Szövetségünk tagjai - részt vehet egy legfeljebb 7 perces rövidfilmmel. A filmeket a résztvevőknek saját költségen kell elkészíteniük.

A beérkezett kész munkákat a Szövetség vezetősége által felkért szerkesztőség fogja kiadásra rendezni. Műfaji, formai, technikai megkötések nincsenek, tehát szívesen látunk fikciós, dokumentum jellegű vagy animációs filmeket, amelyeknek azonban zárt etűdként kell megjelenniük.

Beadási határidő: 2012. október 1.

Az a résztvevő, aki igényli, konzultálhat a szerkesztőséggel, egy szeptember 3-ig leadott maximálisan 20 perc hosszúságú demo alapján.

A filmeket három példányban, dvd-n kérik leadni a Szövetség irodájában:
1068 Bp. Városligeti fasor 38. I.34.
tel/fax (361)-342-47-60.

A közös kópia elkészítésének szerzői jogi és technikai részleteiről a szerkesztőség később egyeztet a résztvevőkkel, és mindent elkövet az elkészült összeállítás széleskörű bemutatására bel- és külföldön.

Kollégák! Vegyetek részt ebben a vállalkozásban! A magyar film nehéz időszakában is mutassuk meg, hogy képesek vagyunk érvényes mozgóképes választ adni a kor, a környezet kihívásaira. Mutassuk meg, hogy létezünk!






nka emblema 2012