sex hikaye

Michelle Wild a Megállóban

Schilling is elkezdte

2002. október 8. - filmhu
A Megálló produkció soron következő rendezője, Schilling Árpád a saját történetéből készülő produkció soron következő rendezője, Schilling Árpád a saját történetéből készülő No Comment című három szereplős dráma egyik főszerepét Michelle Wildra, a nemzetközi pornóipar magyar csillagára osztotta.
Michelle szerepe - aki egyébként ezzel a filmmel debütál a mozivásznon – az alkotók szándéka szerint sokkal visszafogottabb lesz annál amit tőle más munkáiban már láthatunk. Bár ennek a résznek az egyik alapeleme  az erotika a hangsúly mégsem ezen lesz. Egy drámai külvárosi este fejleményei kerülnek a középpontba. A történet egy szerelmes pár és egy magányos fiú váratlan éjszakai találkozását meséli el illetve mámorító együttlétükbe is betekintést nyújt. A események azonban furcsa fordulatot vesznek és meglepő befejezéssel zárulnak…

Az alkotók bíznak benne, hogy Michelle fellépése a filmben kellemes meglepetést okoz majd a nézőknek. A színésznőnek lehetősége nyílik arra, hogy személyisége másik oldalának bemutatásával szélesebb közönségréteget

A No Comment forgatása október 9-én este kezdődik és tart egész a héten a Népliget egyik csendes utcájában, ahol  a megfelelő látvány érdekében  egy ideiglenes buszmegállót is felépített a stáb. A jövő héten pedig a horvát tengerparton, Braĉ-szigetén készülnek  a további felvételek.

A filmet Schilling Árpád rendezi, aki a heves reakciókat kiváltó Nexxt című játékfilmje óta most áll először kamerák mögé, az operatőr Erdélyi Mátyás, a látványtervező Ágh Márton lesz. Michelle Wild mellett játszik még a filmben Nagy Viktor a kaposvári Csiky Gergely Színház művésze, Anger Zsolt az egri Gárdonyi Géza Színház színésze és természetesen mint mindegyik epizódban ebben is feltűnik Csuja Imre a buszsofőr szerepében.

Október végén pedig már Pálfi György veszi át a stafétabotot és dirigálja majd a új magyar szuperhős, a Táltosember kalandjainak vászonra vitelét.


Címkék

hír



nka emblema 2012