sex hikaye

Moondance Film Festival - filmrendezőktől a bábosokig

2001. május 16. - filmhu
Minden év januárjában filmfesztivált rendeznek Coloradoban. A Moondance eredetileg nők által nők számára szervezett verseny volt, az idő teltével és a fesztivál bővülésével azonban ma már férfiak is nevezhetnek. A fesztivál egy unikális lehetőség arra, hogy fimesek, írók, klipkészítők, bábosok és 18 év alatti filmesek összejöjjenek, eszmét cseréljenek, s új ismeretségeket kössenek, szövetségeket alakítsanak a nemzetközi film- és szórakoztatóiparban. Mindezek mellé járul négy versenykategória, négy különböző témában:

A Seashore Contestbe nők és férfiak is nevezhetnek olyan filmekkel, forgatókönyvekkel, színdarabokkal, tévé- és rádiójátékokkal, bábelőadásokkal, klippekkel, librettókkal és novellákkal, melyekben női szereplőket poztitív módon mutatnak be.

A Columbine Award Competition is nyitott mind nők és mind férfiak számára. Itt olyan filmekkel, forgatókönyvekkel, színdarabokkal, tévé- és rádiójátékokkal, bábelőadásokkal, klippekkel, librettókkal és novellákkal lehet indulni, melyek erőszakellenes tartalmúak, vagy az erőszakot elítélő módon mutatják be.

A Spirit of Moondance Awards kalsszikus kategóriába csak olyan filmekkel, forgatókönyvekkel, színdarabokkal, tévé- és rádiójátékokkal, bábelőadásokkal, klippekkel, librettókkal és novellákkal lehet nevezni, melyek alkotói vagy legalább társalkotói nők.

A Dolphin Contest a 18 éves vagy annál fiatalabb fiúk és lányok számára beindított verseny, amelyen rövid- és dokumentumfilmekkel, ill. animációkkal lehet részt venni bármilyen műfajban.

A Moondance 2001-2002 Competitionre az alábbi műfaji kategóriákban lehet nevezni:

játékfilm forgatókönyvek
rövidfilm forgatókönyvek
gyerekfilm forgatókönyvek
színdarabok
novellák
játékfilmek
rövidfilmek
gyerekfilmek
dokumentumfilmek
animációk
TVsorozatok
TVpilotok
rádiójátékok
zenés darabok, librettók
klippek
bábelőadások

A két nevezési határidő: 2001 július 1. és 2001 október 1..

A nevezési lapokat letöltheted a www.moondancefilmfestival.com/index.htm, és itt találhatsz bővebb információkat is. Ha bármi kérdésed, hozzászólásod van, e-mailen kontaktolhatsz: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

Címkék

nevezz , nevezes



nka emblema 2012